Fietsen, fietsen, fietsen …

Met het mooie weer van de laatste dagen hebben we weer wat mooie fietstochten gemaakt.

Zondag heb ik met een vriendin gefietst: Kapellen, Ekeren (ze wou even gaan kijken naar haar kleinzoontje die daar in het zwembad zwemles had), langs de luxe villa’s in Brasschaat en door de Uitlegger terug naar huis. 38 km. Geen foto’s want daar houdt de vriendin niet van.

Dinsdag, nadat de mist was opgetrokken, hebben manlief en ik het ‘Land van Playsantiën’ gefietst: Ranst, Malle, Zandhoven, Zoersel. Goed voor 40 km fietsplezier.

Vandaag, na een bezoek aan de NKO-arts (ik) en de tandarts (man), zijn we naar Antwerpen gefietst. Naar het Eilandje meer bepaald. Daar vonden we nog net een plaatsje op het zonnige terras van het nieuwe trendy restaurant (onder leiding van Vicky Geunes, 2*) U Eat & Sleep Antwerpen voor een heerlijke lunch. De omgeving van het MAS is zo gezellig geworden … er heerst – bij mooi weer zoals vandaag – een echte vakantiesfeer. En toch weer 38 km op de teller!

Dat was het voorlopig wat fietsen betreft. Morgen nog een lunch met de vriendinnen, vrijdag koffers pakken en zaterdag het vliegtuig op naar Spanje waar we de zomer nog met een maand gaan verlengen.

Hasta la próxima.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Fietsen, fietsen, fietsen …”

  1. Dat waren allemaal mooie fietstochten. Groot gelijk dat je van die mooie dagen geprofiteerd hebt. Ik fiets niet elke dag ,maar trek er met zo'n weer ook veel op uit. Het spijtige is dat mijn vriendin in Knokke niet meer wil fietsen . Dus rijden we met de auto ergens naar toe om te wandelen . Ik fiets graag alleen en er zijn dagen dat ik toch een paar uur onderweg ben. Alvast een mooie vakantie toegewenst !

    Like

  2. Dank je Magda. Ik heb nooit graag gefietst, maar ik moest meer bewegen van de cardioloog. Ik heb mij dus sinds vorige zomer echt gedwongen en nu fiets ik met plezier.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: