Nog van datte …

Vrijdag was het alweer een prachtige zonnige en warme dag en hebben we in de voormiddag nog eens een flinke wandeling gemaakt (10.000 stappen), op zoek naar het hotel waar we in 1999 verbleven.

In de namiddag hadden we het wel gezien en hebben we de auto gepakt voor een uitstapje naar het noorden van het eiland. Rijden door de bergen over kleine wegen, wij doen dat graag. Al is kilometers door de mist rijden – hoe verder we vorderden hoe slechter het werd – niet echt een hobby. Het was geen dag van ‘four seasons in one day’, maar wel van ‘two seasons in one day’, getuige de foto’s van de temperatuurmeter in de auto.

We reden naar Icod de los Vinos, amper 45 km ver. Veel is er daar niet te zien en we zijn er heel vroeger ook al geweest. De drago milenario (drakenbloedboom) staat er nog steeds te pronken en we hebben ook het Mariposario bezocht (vlindertuin). Kleine selectie vlinders, twee kleurige lori’s (rainbow lorikeet) en een paar mooie orchideeën, meer was het niet.

Toen we terug ‘thuis’ kwamen rond een uur of zes, bleek bij ons het weer ook helemaal omgeslagen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

30 gedachten over “Nog van datte …”

  1. Mochten we geweten hebben dat het 40 km verderop zo mistig zou zijn, dan hadden we wel een andere dag uitgekozen. Die mist kwam heel plots opzetten, zoals dat vaak gaat in de bergen.

   Like

  1. Via Brussels Airlines even lang hoor, maar betere uren.
   Ik zit eerlijk gezegd liever aan een van de costa’s. Heb dit gekozen voor het weer hoewel je ook hier chance moet hebben, maar is altijd wel een aantal graden warmer dan het vasteland.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: