Satur9’s Photo Challenge – week 2

Het thema van deze week is ZELFPORTRET.

Aangezien ik er geen probleem mee heb om met mijn kop op mijn blog (en bijgevolg op tinternet) te staan, heb ik gemakkelijkheidshalve gewoon aan Manlief gevraagd om een fotootje te nemen op een terrasje in Playa de las Américas.

Een close-up. Bah ja, waarom niet?!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

27 gedachten over “Satur9’s Photo Challenge – week 2”

   1. Hewel Myriam. Ik begrijp dat. Als je ergens complexen over hebt probeer je dat te verbergen. Ik heb dat met mijn dubbele kin. Nu misschien zouden wij niet eens zien dat je mond scheef staat, maar het kan bij jou wel zo voelen.

    Geliked door 1 persoon

     1. Ik hoop dat je snel je nieuwe tanden kan hebben Myriam Het mag al eens gedaan zijn met al die complicaties. En dat je terug eens een stukske vlees kan eten! Veel plezier nog in Tenerife!

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: