Satur9’s Photo Challenge – week 2

Het thema van deze week is ZELFPORTRET.

Aangezien ik er geen probleem mee heb om met mijn kop op mijn blog (en bijgevolg op tinternet) te staan, heb ik gemakkelijkheidshalve gewoon aan Manlief gevraagd om een fotootje te nemen op een terrasje in Playa de las Américas.

Een close-up. Bah ja, waarom niet?!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

27 gedachten over “Satur9’s Photo Challenge – week 2”

      1. Hewel Myriam. Ik begrijp dat. Als je ergens complexen over hebt probeer je dat te verbergen. Ik heb dat met mijn dubbele kin. Nu misschien zouden wij niet eens zien dat je mond scheef staat, maar het kan bij jou wel zo voelen.

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: