Blogstilte?

Dat lukt toch blijkbaar niet zo goed. Of het door het weer komt? Het is namelijk nogal kwakkelig en er valt hier weinig interessants te zien en te doen op het eiland voor een ongedurig mens zoals ik. We wandelen veel en we rijden eens weg.

Naar Puerto de la Cruz onder andere. Daar hebben we de street art wandeling gedaan in de casco antiguo.

Foto’s, zei u? Natuurlijk!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

49 gedachten over “Blogstilte?”

 1. Oh, ik hou van streetart. We hadden vroeger een graffiti op onze keukenmuur, maar die is weg door het plaatsen van een nieuwe keuken.ik zou der best ene willen in de living, maar dat zou het veel te druk maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. prachtige kunstwerken stuk voor stuk
  wat minder weer begrijp ik , ach dat kan ook zo maar weer mooi worden net als de murals
  wel toevallig , ik heb er ook staan 🙂

  Like

 3. Misschien kan je beter terugkeren? Hier echt wel stralend weer😉.
  Er zitten parels tussen je foto’s, zoals die gestapelde ventjes, de bijenkorven en nog paar leuke andere. Die brengen ook kleur he!

  Geliked door 1 persoon

  1. Misschien heel raar, maar daarom zijn we ook vertrokken. Mijn man mag nog tot eind deze maand niet fietsen. Met zo’n mooi weer zou dat voor hem de hel zijn. Maar we zullen allebei blij zijn om terug thuis te zijn. Ik weet dat het ondankbaar klinkt (en is) maar dit soort vakanties is aan ons niet meer besteed. Ook al schijnt de zon vandaag volop.

   Like

 4. Ach het bloggen wordt toch vaak een onderdeel van je dagindeling en komt dan vaak in de vakantie ook bovendrijven. Mij hoor je niet klagen met zulke mooie foto’s. Alleen de schilder van de eerste vrouwenfiguren zou nog wel een lesje anatomie kunnen gebruiken. 😉
  De meest geslaagden vind ik de lantaarnopsteker en “Jansen en Jansen’

  Geliked door 1 persoon

 5. Mooi uitstapje! Jullie zouden ook nog naar la Gomera kunnen, dat zie je bij helder weer liggen. Tja, het weer …. het zijn de eilanden van de eeuwige lente, maar ook lenteweer kan tegenvallen. Zo viel onze week op Lanzarote ooit een beetje in het water dankzij veel regen

  Geliked door 1 persoon

  1. La Gomera is om te wandelen. Zijn we ooit geweest. Ook wij hebben op Lanzarote en in Gran Canaria wel eens heel frisse dagen gehad zonder zon. De reden dat we het de jaren nadien wat verder gingen zoeken.

   Like

  1. We moeten het nemen zoals het komt hé. Voor vandaag ziet er hier (net zoals gisteren en de eerste dagen) weer veelbelovend uit.

   Like

 6. Ik vind dat niet erg hoor, dat er niks in huis komt van die blogstilte 😉
  Street art is echt de max. Ik weet niet welke ik het mooist moet vinden. Zo van die eenvoudige vondsten als de lantaarnaansteker, of de echt ingewikkelde erboven en eronder. Ik vind die drie echt prachtig, hoewel de stijlen compleet uit elkaar lopen. Echt mooi.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: