46 jaar

Vandaag zijn manlief en ik zesenveertig jaar getrouwd.

1976

11 september 1976 was een regenachtige dag maar wij hadden de zon in ons hart en dat hebben we nog steeds.

Natuurlijk waren niet alle dagen rozengeur en manenschijn. Ver van! Het is stil waar het nooit waait. Dat geldt ook ten huize M & M.

Allebei 46 jaar ouder, grijzer en misschien ook wat wijzer. Maar – belangrijk – onze neuzen wijzen nog steeds in dezelfde richting.

2022

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

42 gedachten over “46 jaar”

 1. Het is inderdaad stil waar het nooit waait, daarenboven misschien wel ‘saai’. Zelfs het beste huwelijk bestaat uit twee verschillende mensen met een eigen karakter,…
  Proficiat met jullie huwelijksverjaardag. Jullie naderen de 50 jaar! (bij ons wordt het in november 42 jaar).

  Like

 2. Van harte gefeliciteerd! Wij zijn 2 weken eerder getrouwd, 28 augustus. Wij hadden het nog erg warm met het staartje van die hete zomer. In de namiddag vielen de eerste (onweers)druppels na maanden. Hoe kon het ook anders? In Sint-Niklaas was het Regenbraderij …

  Geliked door 1 persoon

 3. Prachtige trouwfoto en veel veranderd? Nou jij draagt nu óók een bril veel meer verschil is er niet. 😉 Natuurlijk is er ieder huwelijk wel eens iets, het gaat er maar om dat het in dat huwelijk nog steeds de moeite waard is om problemen op te lossen en die moeite ook genomen wordt.

  Geliked door 1 persoon

   1. En zo hoort het ook, niet oppotten. Bij de crematie van Henk vergeleek ik het huwelijk met leren dansen, je trapt vooral in het begin wel eens op elkaars tenen, en je raakt wel eens uit de maat maar zolang ieder z’n best blijft doen om samen de maat weer te vinden zweeft toch grotendeels over de dansvloer van het leven. .

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: