24 gedachten over “Fietsen (nog eens)”

   1. Klopt. Maar een mens wil wel eens wat anders hè. Voor water moeten we toch een eind rijden. Lauwersoog, Ketelmeer… het ligt niet naast de deur. En die heide ken ik onderhand wel. Zonder ondankbaar te willen lijken want ik woon hier echt wel mooi. Met links bos, rechts de wei, ik hoef de deur maar uit te stappen. De Weerribben en Giethoorn zijn wel goed te doen.

    Geliked door 1 persoon

    1. Idem hier hoor. De heide en het bos heb ik ook wel gezien ondertussen. Daarom rijden we vaak naar zee. Is ook een uur rijden hoor. De Weerribben-Wieden, Dwingelderveld… mooi! Hebben we in het voorjaar gefietst.

     Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: