Fietsen

We fietsen wat af de laatste tijd. Het is er dan ook ideaal weer voor.

Ik heb ondertussen al meer dan 900 kilometer op mijn nieuwe fiets staan. Die mag dus een van de dagen binnen voor zijn eerste onderhoudsbeurt.

Omdat ik niet veel te vertellen heb post ik maar wat foto’s van onze laatste twee fietstochten.

Vorige week zaterdag fietsten we in de Anwerpse en Limburgse Kempen: Mol, Dessel en omstreken. Een mooie rit van 52 km in de natuur.

Afgelopen maandag fietsten we in de omgeving van Dordrecht, inclusief een klein stukje Biesbosch. Het eerste deel van de rit was heel mooi, met veel water en prachtig bebloemde bermen. We spotten ook nog een ooievaar! Vanaf Papendrecht, Sliedrecht was het minder (industrie, woonwijken) maar aankomen in de stad Dordrecht maakte het mindere stuk weer helemaal goed. Wat een leuke stad is Dordrecht!
De veerman van de waterbus wou ons persé een ‘souvenir’ van de stad meegeven: een foto van ons beiden met de stad op de achtergrond.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

46 gedachten over “Fietsen”

  1. Ik ben zeer tevreden van mijn nieuwe fiets. Ik voel echt wel dat de motor veel krachtiger is dan mijn vorige. Met deze durf ik gerust in de bergen gaan fietsen. Dat kon ik niet met mijn vorige (Bosch Active Line – nu Bosch Performance Line).

   Geliked door 1 persoon

 1. dat waren prachtige ritjes door zowel natuur als de mooie stad Dordrecht
  de fiets bevalt prima dus , dan zal de volgende mooie rit wel al gepland zijn

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke foto van jullie beiden! En mooie omgevingen waar jullie doorheen gefietst zijn. Onze eerste hond kwam uit Mol, en zijn as hebben we daar bij zo’n mooie stukje water ooit verstrooid.

  Geliked door 1 persoon

     1. Hewel, het hotel is ok, maar ik heb een discussie met de man aan de balie dat dit geen luxekamer is. We zijn net gaan wandelen, en die man zat net te eten, maar ik kom er nog op terug.ik laat me niet zo maar doen hoor.

      Geliked door 1 persoon

 3. Het is mooi fietsweer deze zomer. Fijn dat jullie er zo van genieten.
  Dordrecht staat ook nog steeds hoog boven aan ons lijstje om eens te bezoeken. Vroeger ben ik er wel geweest, maar dat is toch al gauw een jaar of 30 geleden. Het wordt tijd om weer eens die kant op te gaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Dordrecht staat ook op mijn to do lijstje maar moest even uitgesteld worden. In de Bies bosch moet je eigenlijk een rondvaart maken om alles vanaf het water te zien. Fijn dat je nieuwe fiets goed bevalt.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: