31 gedachten over “Friday Photo”

 1. Mooi knutselwerkje van moeder natuur. Jammer dat ze zo kort bloeien, maar dat vind ik van veel bloemen. En met een stortbui erover is het al helemaal snel gedaan. Geniet ervan zo lang het kan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Van een klein plantje in pot vd Aldi of Lidl zo’n 5 jaar geleden is het uitgegroeid tot een muurbedekking van 6 meter breed en 2 meter hoog. Vult de hele muur vd schuur vd buren die voor een deel onze tuin afscheiding is.
  Prachtig nu., maar we zien weinig insecten en vorig jaar mar paar vruchten die wel lekker waren. We zien echt veel min der insekten en vogels dan 5 jaar geleden toen we hier kwamen wonen. Aan ons ligt het niet, we hebben een hele wilde tuin waar bijna alles zijn gang mag gaan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Bij ons ook op korte tihd de hele muur bedekt. Vorig jaar heel erg teruggesnoeid want het werd veel te zwaar.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: