Photo challenge #cijfer

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: cijfer.

Cijfers fotograferen? Nooit bewust gedaan eigenlijk.

Daar heb ik vandaag verandering in gebracht en heel bewust twee zaken gefotorafeerd die heden-ten-dage veelvuldig gebruikt worden.

Zoals daar zijn … een cupje koffie van L’Or. Zodanig hard bijgetrokken dat de letters en het cijfer niet meer zuiver zijn. Het is wat het is.

En als tweede mijn onmisbare bescherming tegen de zon op mijn littekens, bovenop de normale bescherming (goed spul trouwens!).

Foto © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

25 gedachten over “Photo challenge #cijfer”

 1. Wat bedoel je met cijfer niet meer zuiver? Ik merk geen probleem toch?
  Die factor 50 is inderdaad heel belangrijk tegenwoordig. Maar dit lijkt iets speciaal.

  Geliked door 1 persoon

  1. De letters en het cijfer zijn niet meer scherp bedoel ik.
   Dit is gewoon zonneproduct in stickvorm. Heel gemakkelijk om aan te brengen op mijn littekens. En minder pijnlijk dan dat ik zou moeten wrijven.

   Like

 2. Heel leuke bijdragen, goed gevonden!
  Factor 50 is ook mijn vriend nu. Heb wel vreselijk plakkerige zonnecrème. Flesje opgebruiken (gaat snel), en iets anders en beter!

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik moest op mijn borst 50 gebruiken tijdens en een tijd na mijn behandeling, en ben geleidelijk aan overgeschakeld tot volledig met 50. Eerst mijn gezicht omdat dat toch wel snel aangebrand is, en nu doe ik gewoon mijn armen en benen ook.

    Geliked door 1 persoon

    1. Snap ik. Ik op mijn arm en in mijn hals ook. Een jaar zei de chirurg, dan mag ik terug naar mijn gewone bescherming (factor 15 want ik verbrand niet en bruin gemakkelijk).

     Geliked door 1 persoon

     1. Ik moet zeggen dat mijn vel de zeer abrupte overgang van “winter” (koude lente) naar zomer maar matig apprecieert. Doordat het al zo laat op het jaar is en we weinig wen-tijd gehad hebben, en de zon dus meteen keihard schijnt, moet ik enorm opletten.

      Geliked door 1 persoon

 3. Toevallig ook een foto met die SPF 50 tussen mijn selectie (die er binnenkort aankomt). Ik ben niet zo cijfer-minded en toch kwam ik heel wat ‘cijfers’ tegen in m’n foto archief. Ik blijf het een leuke challenge vinden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik cijfer me met graagte weg voor wat deze editie van de challenge betreft omdat ik weinig heb met cijfers. Ik ben een lettermens. Talen waren op school mijn ding, wiskunde was de ultieme horror.

  Geliked door 1 persoon

  1. Idem! Talen waren/zijn ook mijn ding. En toch schrok ik er bij nader inzien van hoeveel foto’s met cijfers ik heb.

   Like

 5. Nou vandaag mocht de zonnebrandstick in de tas blijven, de zon had een vrije dag. Ook wel weer lekker voor een dagje, dan smaakt de koffie beter. 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh, bij jullie ook geen zon? Vrienden van ons zijn een weekend in Twente. Daar was het een dik uur geleden nog 26 graden en de hele dag zon.

   Like

   1. Het was hier rond 11 uur nog maar 17 graden. Het huis is heerlijk opgefrist nadat alles tegenover elkaar open gestaan heeft. Het was wel overwegend droog op wat spetters na. Ook wel lekker hoor voor een dagje want nu is de warmte weer uit huis.

    Geliked door 1 persoon

    1. Na al die warmte van de afgelopen dagen vind ik zo’n frisse dag ook wel lekker. Het mag alleen niet té lang duren …

     Like

 6. Goed gevonden! Ik moet nog op zoek naar cijfers. Ben een beetje teveel bezig geweest met andere dingen deze week.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: