Thorn


Vanmorgen mijn vriend de buienradar geraadpleegd en wat weerberichten her en der. Eensgezind waren ze: in het oosten van het land werd het mooi weer. Wij gezwind naar het oosten dus, naar het witte stadje Thorn. Nog nooit geweest, maar wel al over gelezen in toeristische gidsen. Het witte stadje is een scheet groot, maar de zon scheen er volop en na onze stadswandeling (wat heet) wachtten er de vele terrasjes.

We hebben geluncht en zijn eindeloos blijven zitten op het terras van La Ville Blanche. Ik onder de parasol, echtgenoot uiteraard in de zon.

Nadien zijn we nog langs de Maasplassen gereden, haren in de wind. Ook nog even rondgekeken in Maasmechelen Village Outlet, maar daar hadden we het heel snel gezien.

Vanavond gegeten bij Petit Sablon in Brasschaat, het kleine broertje van Restaurant Sablon. We waren net op tijd om het dak van de auto te sluiten. Geen minuut later begon het te regenen.

Al met al weer een heel gezellige en zonnige dag gehad.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Thorn”

  1. Ik moet wel lachen om die buienradar van je alhoewel ik toe moet geven dat ik steeds vaker dat ding raadpleeg. Het brengt je in ieder geval daar waar het zonnig is en gelijk heb je.

    Like

  2. Leuke foto van jullie samen. Heel toevallig deden wij een paar jaar terug het zelfde. Op de terugweg van Maasmechelen outlet ook het plaatsje Thorn aangedaan. Een poeperig leuk stadje vond ik het.

    Like

Reacties zijn gesloten.