Info blogmeeting

Even een reminder.

De blogmeeting komt stilaan dichterbij: 20 mei is het zover.
Plaats van afspraak is het Royal Café in het Centraal Station in Antwerpen om 11u.

Het Royal Café bevindt zich in de linker hoek op niveau +1.

Antwerpen Centraal is een groot station. Indien je trein aankomt op de -1 of de 0, neem dan de roltrappen naar +1. En kijk ondertussen eens rond in dit prachtige gebouw.

Om eventuele vertragingen te melden zou ik willen vragen mij een mailtje te sturen met je telefoonnummer. Ik zal hierop antwoorden zodat jullie ook mijn telefoonnummer hebben.
Emailadres: mhc2001be @ yahoo.com (alles aan elkaar zonder spaties).

Het programmaverloop van de dag is gekend: stadswandeling, lichte lunch en babbelen en terug naar het Centraal station. Mocht het barslecht weer zijn, dan wordt de stadswandeling wellicht wat ingekort.

Op ons deelnemerslijstje staan volgende namen:
Omabaard
Rietepietz
Matroos Beek
Elsjeveth
Sabine Verburg
Luc-RAAK-t (misschien)
ikzelf
Zouden jullie je komst nog even willen bevestigen?
Mochten er nog geïnteresseerden zijn … wees welkom.

Omabaard en ikzelf kijken er naar uit om jullie te ontmoeten. We maken er een gezellige dag van en duimen voor mooi weer.

PS1 voor de reizigers die met de trein uit Nederland komen: in Antwerpen moet je niet uitchecken of inchecken.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

32 gedachten over “Info blogmeeting”

 1. Dag Myriam
  Wat een moeite hebben jullie gedaan met de voorbereiding van de wandeling / meeting.
  Helaas moet ik afzeggen, sinds een paar weken strompel ik door het leven. Wat een hardnekkige slijmbeurs ontsteking leek, blijkt na het maken van een röntgenfoto slijtage op het bekken te zijn.
  Woensdag 17 mei heb ik afspraak met de orthopeed. Echt balen,
  Het lijkt me verstandig niet mee te wandelen, wat heet strompelen, met de groep.
  Excuus ik had echt graag kennis met jullie gemaakt en van een wandeling genoten in het mooie Antwerpen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik kom vanuit Gent aan op spoor 1 om 10.55 uur.
  Alles is duidelijk, ik weet jullie te vinden en ik heb er nu al veel zin in!
  Mijn mobiel nummer stuur ik nog door – helaas doet de mail het momenteel niet al te best. Maar komt goed!

  Geliked door 2 people

 3. Ik heb m’n treinkaartjes al in huis en ga uitvogelen dat ik niet in Breda hoef over te maar in Rotterdam . Je hebt in Breda maar 5 minuten om van spoor 3 naar spoor 7 te komen maar de vorige keer kwam ik met vertraging in Breda, weg trein. kostte me een uur wachten. Ik moet even zien hoe ik m’n telefoon in België activeer ook dat ging mis de vorige keer , moet beter opletten dus.

  Geliked door 2 people

  1. Fijn Riet. Ik kijk er naar uit.
   Voor je telefoon: heb je mobiele data? Dan moet je gewoon roaming actief zetten.
   Wat de trein betreft ben ik geen expert maar volgens NS International gaat alles over Breda.

   Like

   1. Geen idee hoe dat zit met die telefoon, zowel in Parijs als Londen kon ik gewoon appen , herinner me niet dat ik iets bijzonders moest doen. maar vorig jaar in Antwerpen deed het niets. In ieder geval ben ik er vroeg ( als alles goed gaat) en kan sowiesie op m’n gemak het sttion bekijken en het restaurant opzoeken.
    De trein naar Brussel start inderdaad vanaf Rotterdam ( ben vorige keer op de terugweg ook doorgereden naar Rotterdam) en naar Rotterdam heb ik ruime mogelijkheden dus dan kan ik dáár makkelijk op tijd zijn.

    Geliked door 1 persoon

    1. Goed dat je de treinen al uitgevogeld hebt. Ik geraak er zelf niet met de trein: werken op de sporen van vrijdagavond tot maandagochtend en dat elk weekend gedurende 4 (VIER!!!) maanden. Moet dus met de auto tot de P+R en dan de tram op. Openbaar vervoer … altijd spannend.

     Like

 4. Een goed adres om af te spreken, het is zo’n mooi station. Heel fijne dag gewenst.
  Ik hoop ook weer snel naar Antwerpen te gaan, en dan overnachten om eens extra veel te kunnen zien

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: