Oh what a night

Neen, geen feestje. En ook niets anders leuks.

Een nacht geen oog dicht gedaan, maar dan ook echt geen oog.

En weten dat het 100 procent, wat zeg ik, 200 procent mijn eigen schuld is.

Gisteravond om 9 uur nog een hele pot pavlova van de Pavlova Bar leeggegeten. Ik weet dat ik ’s avonds na het eten geen zoet meer moet eten want suiker heeft een negatief effect op je slaap. En ik ben zonder suiker al een slechte slaper. En mijn man sliep als een roos, of wat dacht je?!

Maar, eerlijk is eerlijk, die pavlova was wel goddelijk lekker en ik ben niet eens een zoetbek.

Foto: http://www.made-in.be

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

68 gedachten over “Oh what a night”

 1. Een kermis is een geseling waard, zeggen ze. Maar een hele nacht wakker liggen is wel een grote straf voor een beetje pavlova, maar is dan ook zo lekker. Hopelijk kan een middagtukje het een beetje goed maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gelukkig heb ik geen last van slapeloosheid, maar ik ben ook geen zoetekauw. Aan pavlova en meringue zal ik me niet snel overeten. Te veel zoetigheid bezorgt mij wél maagpijn en ja, dan kan ik ook mezelf wel om de oren slaan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat in ieder geval. Het was heel lekker maar ik voelde al terwijl ik nog aan ’t eten was dat het mis zou gaan. Had ook maar voor de zekerheid een extra slaappil genomen maar het heeft niet geholpen.

   Geliked door 1 persoon

    1. Ja, je kan er binnen gaan snoepen. Zag er heel gezellig uit.
     We hebben trouwens gisteren de wandeling gelopen die ik had uitgestippeld. Ik kwam aan 10 km!!!!! Ik ga ze nu hertekenen en nog eens lopen.

     Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: