Dat hebben we ook weer gehad

Maandag zou het ijzerwerk uit mijn mond geschroefd worden. Dat is niet gebeurd want mijn tandarts weet geen pasklare oplossing voor mijn probleem. Ik heb zelf gevraagd om het dan maar te laten zoals het is want dat uitnemen (en later terugplaatsen) is een zeer pijnlijke affaire. Het zit er bijna een jaar in en is helemaal vastgegroeid. Neen, dank u. Pijn heb ik al genoeg gehad.

Woensdag nog eens een pijnlijke sessie bij de kinesiste om mijn kaakspieren en kaakgewricht los te maken. Man, man, dat doet toch zeer!

Donderdagavond en vrijdagmorgen op het toilet doorgebracht vanwege colonoscopie vrijdagmiddag. De vorige was maar goed vier maanden geleden maar de maag-darmspecialist wou op zeker spelen dat de poliepen die toen zijn weggenomen ook 100% weg waren. Op zich stelt zo’n onderzoek niets voor want ze doen dat onder een roesje. Alleen de voorbereiding is vervelend. Gelukkig was alles oké en moet ik pas over drie jaar terug.

Het was me de week wel. Blij dat het voorbij is.

Zalig Pasen trouwens! Wij gaan eens lekker uit eten vanmiddag en doen een toerke met de fiets.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

63 gedachten over “Dat hebben we ook weer gehad”

  1. Dank je Bea. Ik denk dat ik eindelijk eens moet aanvaarden dat er niks aan te doen is. Bijna iedereen in onze ‘ervaringsgenotengroep’ heeft in meer of mindere mate restschade. Het zal me niet beletten om vanmiddag te genieten van een lekkere paaslunch

   Geliked door 1 persoon

 1. Dat kun je gerust géén topweek noemen. Ik neem aan dat ik me bij “ijzerwerk” implantaten moet voorstellen. Kan me je beslissing wel voorstellen, nieuwe wonden en nieuwe genezingsprocessen zónder een goed vooruitzicht lijkt me alleen maar nieuwe ellende. Gelukkig dat er toch ook iéts was dat positief uitpakte na alweer een vervelende bijkomstigheid. Je gaat er heel sterk mee om, je bent een kanjer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Neen, het zijn niet de implantaten. Het is de titanium steeg die het bot + tandvlees in mijn onderkaak vervangt. Die geeft erg veel last. Ik zal ermee moeten leren leven.

   Like

 2. Niet fijn allemaal wat dergelijke pijnen veroorzaakt, gelukkig mocht je het laten zitten.

  Inderdaad de voorbereidingen voor de colonscopie is erg vervelend, de rest krijg je niet mee (gelukkig).

  Vrolijk Pasen 🐰🐣

  Geliked door 1 persoon

 3. Dus uiteiendelijk ben je met je kaak nog niet veel opgeschoten. Fijn dat je voor dat andere pas over drie jaar terug hoeft. Herinner ik me ineens dat die van mij nog hier in de la ligt, sinds november, goed tot april 2023,
  kan geen kwaad toch? 🙂 Ben ik zo laks mee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gelukkig een goede uitslag van de colonscopie. Dat is gelukkig al een zorg minder. En de rest… dat is en blijft erg vervelend en onzeker.
  Ik lees in je voorgaande reacties dat het in Zeeland bewolkt was, hopelijk is de zon later wel gekomen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: