Blogmeeting

Dat er zoveel geïnteresseerden zouden zijn, dat hadden mijn partner-in-crime, omabaard, en ik nooit verwacht. Maar het doet ons veel plezier en we gaan er mee door. We hebben

zaterdag 20 mei

als datum geprikt, om de eenvoudige reden dat er verder niet veel mogelijkheden waren. Zoals je wellicht weet hebben gepensioneerden het altijd druk, druk, druk …

We maken er een hele dag van zodat er tijd is voor een stadswandeling van +/- 6 kilometer langs de highlights van Antwerpen én tijd voor gezellige babbels bij een hapje en een drankje.

Afspreken doen we in Brasserie Royal, het buffet van het Centraal Station in Antwerpen om 11 uur.

Na een eerste korte kennismaking doen we deel één van de wandeling. Die eindigt aan de Scheldekaaien in het historisch centrum. Daar eten we een hapje en nemen we ruim onze tijd om te babbelen en mekaar beter te leren kennen.

Nadien volgt deel twee van de wandeling en aan het eind doen zij die dit willen nog een terrasje of ieder gaat weer zijn eigen weg.

We gaan er een heel fijne dag van maken.

~~~~~~~~~~~~~~

Aangezien het op zaterdag druk is in de stad, is het echt wel nodig om te reserveren voor de lunch. Den Boterham kan ons ontvangen maar zij willen wel zo snel mogelijk een idee hebben van de grootte van onze groep. Daarom hadden we nu al graag geweten wie er zal deelnemen aan de blogmeeting en de lunch.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

66 gedachten over “Blogmeeting”

 1. Ik durf echt nog niet in te schrijven. Het zal wel niet de bedoeling zijn dat partners meekomen. Maar momenteel zal het me niet lukken in mijn eentje. Dingen zoals van de trein komen lukken me nog niet. Wie weet word ik wonderbaarlijk snel genezen. Dan kan ik het alsnog laten weten. Heel mooi initiatief van jullie.

  Geliked door 2 people

   1. Leuk zeg. Ik zet je op de lijst en mocht er toch iets tussenkomen, dan laat je ’t gewoon even weten. Ik geef alle deelnemers te zijner tijd mijn telefoonnummer.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik doe dat met veel plezier. Zodra het weer wat beter is ga ik de wandeling ‘voorwandelen’ met echtgenoot. Vind ik al leuk op zich.

     Like

 2. Goedemorgen,

  het hing al van de datum af zei ik, en 20 mei gaan wij naar vrienden van ons op de camping in Ermelo.
  Ik had graag met Riet op de trein gestapt, ze had me wegwijs moeten maken, ben al in geen 25 jaar meer met de trein geweest. Alvast heel veel plezier en wellicht een volgende keer.

  Like

  1. Dat is jammer. Het is zo moeilijk om een datum te vinden die voor iedereen past. En we wilden toch persé een zaterdag omdat er verschillende geïnteresseerden nog werken. Maar geen nood, we gaan dit nog wel een keer doen denk ik zo.

   Like

 3. Heel leuk om jullie te ontmoeten. Het programma ziet er goed uit. Ik kom alleen je kunt wat mij betreft reserveren voor 1 persoon.
  Tot dan ziens

  Geliked door 1 persoon

   1. Zeker spannend. Wel heel leuk om weer andere mensen te ontmoeten. En een wandeling door het Stad nooit weg natuurlijk 😉

    Geliked door 1 persoon

     1. O ja dat is waar. Toen ik nog in Hulst woonde gingen mijn ex man en ik daar vaak heen. Dat is inmiddels 13 jaar geleden, zal in de tussentijd vast veranderd zijn 😎

      Geliked door 1 persoon

 4. Helaas…ben er niet bij, maar wens jullie wel een prachtige dag.
  Wij hebben de familiemeidendag op zondag de 21e en willen ook graag mooi weer 🙂
  Veel plezier

  Geliked door 1 persoon

 5. Dag Myriam, ik kom graag! Het is dicht bijeen met de blogmeeting van Melody op 22 mei in Amsterdam, waarvoor ik me ook inschreef, maar waarom niet. Ik heb er zin in!

  Geliked door 2 people

 6. Wat gezellig zo’n meeting. Ik zou best willen komen maar wij zitten met het ziekenhuis in de wacht. Begin mei hebben we een familiedag en ook de familie, die ons er toch wel graag bij willen hebben, belde al om een paar data door te geven. Kan de ene zaterdag niet dan misschien de ander. Dan hebben we nog twee 80 jarigen in mei die tweede pinksterdag als datum hebben geprikt. Bah, je kunt zo geen afspraken maken. Maar een volgende keer lijkt het me hardstikke leuk om ook te komen.
  Geniet van Antwerpen want het is een mooie stad :))

  Geliked door 1 persoon

 7. Zoals jullie al weten ben ik er niet bij… maar ik wens iedereen uiteraard wel heel veel plezier en ik hoor maandags dan graag van Rietepietz en Bea hoe ze het gehad hebben 😉

  Geliked door 2 people

 8. Ik durf het niet aan de afstand tussen station en lunch locatie, zo’n 3 km is lang met rollator en met stok moet ik veel te veel letten op de grond en kan ik niet genieten van de rondleiding en omhoog kijken.
  Vind het echt jammer. Mijn oma heeft tussen 1910 en 1914 op de Keizerlei gewoond, was toen echt nog geen chique buurt want haar vader was havenarbeider en kon er meer verdienen dan in Amsterdam waar ze geboren waren. In 1914 hebben ze moeten vluchten en hebben gelopen op de geimproviseerde brug over de Schelde.
  Helaas zit lopen in een stad er echt niet meer in voor me

  Geliked door 1 persoon

   1. Lief van je om mee te willen denken of er een oplossing is bv alleen lunch, maar dat is eigenlijk niet de bedoeling van een dagje blogmeeting dan moet je alles meemaken. Geeft niet ik ga gewoon genieten van je blog erover dan

    Geliked door 1 persoon

 9. Wat een leuk initiatief. En dan… Antwerpen. Wil je nog mooier hebben. Helaas kan ik niet vanwege ziekte in de familie . Maasmechelen, Ook België maar erg ver weg. Maar ik wens jullie allemaal een heel fijne dag. Het zal zeker mooie blogjes opleveren ook.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: Maart
 11. Ik laat het nog even in beraad. Wanneer had jij/hadden jullie dit graag ten laatste geweten? Dat zie ik hier niet meteen bij staan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik moest het aantal zo snel mogelijk doorgeven bij de tearoom. Dat heb ik gedaan maar aangezien het nog zes weken is kan ik dat nog wel veranderen. Een weekje op voorhand lijkt me ok.
   Het zou fijn zijn jou erbij te hebben.

   Like

   1. Intussen heb ik Antwerpen mogen ontdekken met een privé gids, zoals je weet. Ik had beloofd nog te laten weten of ik erbij zou zijn. Ik voel me niet ècht welkom (na jouw laatste reacties van de afgelopen dagen) en dan haak ik af. Afhaken in vele opzichten, Myriam.

    Like

 12. Pingback: April

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: