IRL

Vorig najaar had ik een leuke date met omabaard en Rietepietz in Antwerpen. Toen al ontstond het idee om dat nog eens over te doen, eventueel met andere geïnteresseerde bloggers.

Ik denk dat het moment gekomen is om dat te organiseren, want van uitstel komt afstel.

Zelf dacht ik aan een wandeling in mijn mooie stad (Antwerpen, voor wie dit nog niet moest weten). Ik wil wel een wandeling uitstippelen en, mits enkele tussenstops, kunnen we elkaar wat beter In Real Life leren kennen.

Maar eerst wil ik graag weten of daar interesse voor is.

Dus … roept u maar!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

74 gedachten over “IRL”

 1. Ik heb wel interesse, maar het zou me nog niet lukken. Ik zou met de trein komen, en dat alleen zou al te moeilijk voor me zijn. Jammer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het zal nog niet voor de eerste maand zijn hoor Christa. Ik dacht eerder aan de maand mei, maar dat moet allemaal nog afgesproken worden. Het zou wel fijn zijn mocht je erbij kunnen zijn.

   Like

   1. Kreeg hij mijn blog? Mijn blog is nu gekoppeld aan mijn website luc-raakt.be en ik kreeg tot mijn verwondering nog geen enkele reactie. Even polsen dus

    Geliked door 1 persoon

 2. Leuk plan maar ik zeg ‘sorry, nee’.

  ten eerste heb ik zelf al een weblogmeeting in de organisatie staan sinds 3 februari… voor 22 mei, zoals je wellicht weet

  ten tweede is Antwerpen voor mij een autorit van minimaal 3,5 uur (zonder fileleed etc) enkele reis dus dat is me veel te ver. Antwerpen is een prachtige stad maar ik kom er alleen maar 1x in de zoveel tijd voor de Zoo.

  Hoe dan ook… ik wens jullie uiteraard alle plezier

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk en het zou ook goed te bereiken zijn voor me, ik woon op Tholen maar wandelen kan ik niet goed meer helaas.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik neem het mee Lot. Dit is nog maar een eerste aanzet. Er is nog niks concreets afgesproken.
   Tholen … ik las laatst dat jij boodschappen doet in Stabroek. Dan rijden we allebei net de andere richting uit want ik doe vaak boodschappen in Hoogerheide.

   Geliked door 1 persoon

   1. Is een leuk plaatste, ik kom er vaak doorheen.
    Ik bedenk me nu net dat ik helemaal niet mee mag doen eigenlijk: Ik heb geen blo, ben alleen een veel lezer en ik reageer ook regelmatig op van alles

    Geliked door 1 persoon

 4. Ik zou dat zeker heel leuk vinden maar zie dat het vanaf mijn woonplaats 2 uur 15 minuten is met het OV. Met de auto is zeker niet handig in Antwerpen? Het ligt er ook wel aan wanneer je het wil plannen ivm werk en oppasdagen…Kortom even laten bezinken….

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik zou dat wel fijn vinden, doch Antwerpen ligt helaas niet bepaald op een steenworp van mijn deur. Ik hoop van harte dat heel wat bloggers wél kunnen aanwezig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ja natuurlijk ben ik van de partij en natuurlijk, je moet ergens beginnen. De meeting waar Melody het over had ben ik ook van de partij dus dié (22ste) datum valt voor mij uit en 15 mei ben ik ook best, verder sta ik nog blanco in mei. .

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik moet nog even kijken wanneer. April ben ik zelf vaak weg en juni ook. Kan voor mij ook in de zomervakantie maar ben wat bang van de hitte. Stel dat we weer zo’n zomer krijgen als vorig jaar …

   Like

 7. Met een klein hartje zeg ik ook ja… ik las bij de commentaren dat het wellicht iets voor in mei is… voor mij heel moeilijk heel veel loopevenementen… maar laat gerust iets weten en lukt het niet, dan misschien wel een volgende keer.

  Geliked door 2 people

 8. Riet heb ik vorig jaar even kort ontmoet in Middelburg. Riet en ik lezen al enorm lang bij elkaar. Wij nog niet, dus ik sla een keer over maar mss in de toekomst. Antwerpen is hier overigens niet ver vandaan.

  Geliked door 1 persoon

 9. In de begintijd van het bloggen waren blogmeetings nog aan de orde van de dag. Het leerde veel over wie achter bepaalde namen zaten. Sommigen werden vrienden voor het leven. Anderen meteen uit het linklijstje verwijderd…:) Antwerpen is best een stukje van ons vandaan. Dus dat houdt me tegen, hoe leuk die stad ook is…..Het gezelschap zal vast leuk en warm zijn…

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoor even bij Riet. Zij had geloof ik een gunstig ticket. Plus het zal op een zaterdag zijn, is ook vaak goedkoper dan in de week.

   Like

 10. Interesse heb ik wel maar hoe het in de praktijk gaat weet ik nog niet omdat maand mei erg druk is en ik weet nog niet of ik mentaal het allemaal bij kan benen. Misschien tot ziens irl.

  Geliked door 1 persoon

  1. Je ziet maar of het je gaat lukken Dorothé. Als iedereen die zich aangemeld heeft ook effectief komt, dan wordt het wel een grote meeting. En als dat meevalt wordt het wellicht nog wel eens georganiseerd.

   Geliked door 1 persoon

 11. Ik zeg geen ja nog.
  Lijkt mij ook heel leuk iedereen IRL te zien.
  Ik hou nog een hele grote slag om de arm vanwege volle agenda ook.
  Maar als de datum uit zou komen zou ik samen met Riet op de trein kunnen stappen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: