Papierkunst

Ik heb het al eens eerder gehad over mijn creatieve schoonbroer.

Toen we bij hem waren op het nieuwjaarsfeestje had hij voor elk van zijn broers en zus een verrassing: we mochten een werk kiezen uit zijn onverkochte collectie. Hij heeft zelf geen plaats meer om werken op te hangen en gaat aan iets totaal anders beginnen. Wat, dat blijft nog een verrassing.

Wij kozen voor Sunrise, een groot driedelig werk in papierkunst in felle kleuren (ik krijg de kleuren niet goed op de foto).

Het is zeker niet ieder zijn ding, maar wij vinden het mooi en zijn er heel blij mee. Het fleurt onze hall helemaal op.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

59 gedachten over “Papierkunst”

 1. Goeiemorgen Myriam. Ik vind het ook heel mooi. Zou wel eens willen weten hoe die papiertechniek werkt. Dat is niet duidelijk op de foto. Zijn het opgerolde reepjes papier?
  Fijne zondag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind het echt mooi. Voor mij symboliseert het de zon tegen de blauwe lucht. Via uitvergroten probeerde ik de techniek te begrijpen. Wordt dit stuk voor stuk gevouwen en geplakt? Wat een groots karwei. Maar met heel mooi resultaat. Knap.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een mooie blikvanger voor in de hal, perfect plekje denk ik. Wat knap gemaakt, echt wel monnikenwerk en de luie huisvrouw in me zegt “oef…stofgevoelig” maar dan maar af en toe even met de stofzuiger er langs aan de blaaskant. 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: