De zon

De zon schijnt binnen in mijn keuken.

Nog niet volop omdat ze nog niet hoog genoeg staat en het huis van de buren staat in de weg.

Maar dat beetje zon maakt mijn dag.

Kom maar op met de lente!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

42 gedachten over “De zon”

 1. Heerlijk. Je maakte op mijn blog de terechte opmerking dat die nieuwe plek waar we nu wonen, me erg bevalt. Eén van de redenen daarvoor: van zodra de zon ook maar een beetje schijnt, schijnt ze hier binnen en is er zo’n mooi licht. Ik geniet er elke keer weer van. Laat dat zonneke maar komen! En de lente.

  Geliked door 2 people

  1. Aan de voorkant van mijn huis heb ik drie ramen. ik heb rolgordijnen die tijdens de dag open zijn en dan kan ik naar buiten kijken en genieten van de zon die naar binnen schijnt en de woonkamer verwarmt. voor s’nachts heb ik elektrische rolluiken. ik kijk nu naar buiten naar de voortuin met uitgebloeide pluimhortenia’s

   Geliked door 2 people

 2. Gisteren de zon volop in de keuken, oh heerlijk dacht ik, maar toen zag ik alle vuile vingers etc. en dacht, vandaar het gevoel in het voorjaar om te gaan kuisen 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: