Wilde plannen

Ik heb wilde plannen. Ik wil namelijk iets anders met mijn haar.

Dit is het model dat ik in gedachten heb. De kleur heb ik al (naturel), nu de lengte bovenaan nog …

Photo credits: Pagina ‘Korte Kapsels’ op Facebook

Mijn kapster temperde al meteen mijn enthousiasme. “Ge gaat daar veel werk aan hebben want er zit te veel ‘slag‘ in uw haar”.

Ik ben zelf benieuwd hoe lang ik het ga volhouden. Best mogelijk dat ik volgende week al terugga en zeg “alles eraf”.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

66 gedachten over “Wilde plannen”

  1. Het is wel mooi. Ik heb ook teveel slag in mijn haar. Als ik het aan de lucht laat drogen dan krult het licht. Maar te weinig om mooi te zijn. En het is niet volumineus genoeg. Maar sukses. Je weet maar nooit

   Geliked door 1 persoon

 1. Pittig! Ik overweeg ook om mijn nu iets langere haar weer kort te knippen. Alleen krijg ik nogal vaak complimenten over dat lange haar (ik had 95% van mijn leven kort haar). Twijfelen dus.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk om het te proberen, nee heb je en ja kun je misschien krijgen. Leuk kapsel en iets slag van jezelf is toch wel prettig denk ik. Ik hoop dat het bij je haartype past want volgens mij heeft het model best dik haar. Hoef ik met mijn dunne vlaskoppie niet aan te beginnen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb ook al vaker plannen gehad in die richting en ook altijd snel weer de schaar erin maar nu had ik al een beetje ‘gespaard’ voor ik naar de kapper ging. Ik heb dus al een mooi beginnetje. Nu nog volhouden.

   Like

 3. Myriam, ik heb ook veel “natuurlokken” in mijn haar. Ik heb mijn een haar een speciale behandeling bij de kapper gegund en mijn haar is mooi glad en dit al sinds 3 maanden! Zelfs als het regent, mijn haar blijft glad! In maart komt er een nieuwe behandeling. Ik heb 80 euro betaald. Af en toe gebruik ik een speciale shampoo. Dit was in het begin (direct na de behandeling) nodig.
  Ik zou zeggen “volhouden”! Je hebt een heel mooi kapsel gevonden…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik ben mijn haar juist langer aan het laten groeien, maar nu in een fase gekomen dat ik het er armoedig uit vind zien. Maandag heb ik een afspraak bij de kapper, eens goed denken wat ik ermee wil…Vaak weet ik het wel, maar knipt de kapster het zoals ik het niet wilde☺

  Geliked door 1 persoon

  1. Euh … dit van de foto is ook een stuk langer dan ik nu heb hoor.
   Tussenlengte moet je inderdaad even door. Maar daar ga ik geen probleem mee hebben want het blijft opzij en achteraan gewoon kort.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: