Wilde plannen

Ik heb wilde plannen. Ik wil namelijk iets anders met mijn haar.

Dit is het model dat ik in gedachten heb. De kleur heb ik al (naturel), nu de lengte bovenaan nog …

Photo credits: Pagina ‘Korte Kapsels’ op Facebook

Mijn kapster temperde al meteen mijn enthousiasme. “Ge gaat daar veel werk aan hebben want er zit te veel ‘slag‘ in uw haar”.

Ik ben zelf benieuwd hoe lang ik het ga volhouden. Best mogelijk dat ik volgende week al terugga en zeg “alles eraf”.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

66 gedachten over “Wilde plannen”

 1. mooi koppie zo , ja en wat is veel werk
  ik ga zo ook m’n koppie onderhanden nemen , en wel met de tondeuse , dan heb ik er voorlopig geen werk aan 🙂

  Like

  1. Het is wel mooi. Ik heb ook teveel slag in mijn haar. Als ik het aan de lucht laat drogen dan krult het licht. Maar te weinig om mooi te zijn. En het is niet volumineus genoeg. Maar sukses. Je weet maar nooit

   Geliked door 1 persoon

  1. Makkelijk, dat weet ik zo niet. Ik heb wat krul in mijn haar en dat moet ik er natuurlijk wel uit zien te brushen. Het mag allemaal niet te veel moeite kosten …

   Like

 2. Ben eens naar je foto’s op Facebook gaan kijken, moet toch wel te doen zijn? Is echt wel een tof kapsel. Het proberen waard! Hoewel ik gewoon kort met jouw kleur haar ook mooi vind.

  Geliked door 1 persoon

  1. Met dat kort loop ik al 50 jaar. Een mens wil op den duur wel eens iets anders. Ik ga het in ieder geval proberen … als het niet te veel tijd en moeite kost.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik vind ook altijd afbeeldingen van mooie, korte kapsels. Als je dan bij de kapper komt, draait dat precies altijd anders uit. Heb ook slag in mijn haar 🥲, ben raar of zelden tevreden.
  Wat je laat zien is heel mooi!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pittig! Ik overweeg ook om mijn nu iets langere haar weer kort te knippen. Alleen krijg ik nogal vaak complimenten over dat lange haar (ik had 95% van mijn leven kort haar). Twijfelen dus.

  Geliked door 1 persoon

 5. Leuk om het te proberen, nee heb je en ja kun je misschien krijgen. Leuk kapsel en iets slag van jezelf is toch wel prettig denk ik. Ik hoop dat het bij je haartype past want volgens mij heeft het model best dik haar. Hoef ik met mijn dunne vlaskoppie niet aan te beginnen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn haar is niet meer zo dik als toen ik jonger was (toen kon ik er echt niks mee), maar nog wel dik genoeg om dit eens te proberen. We zullen het zien …

   Like

 6. Oh, dat soort plannen heb ik ook continu. en altijd gaat na verloop van tijd de schaar erin en is het weer heerlijk kort.

  Wel een heel mooi kapsel dat.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb ook al vaker plannen gehad in die richting en ook altijd snel weer de schaar erin maar nu had ik al een beetje ‘gespaard’ voor ik naar de kapper ging. Ik heb dus al een mooi beginnetje. Nu nog volhouden.

   Like

 7. Myriam, ik heb ook veel “natuurlokken” in mijn haar. Ik heb mijn een haar een speciale behandeling bij de kapper gegund en mijn haar is mooi glad en dit al sinds 3 maanden! Zelfs als het regent, mijn haar blijft glad! In maart komt er een nieuwe behandeling. Ik heb 80 euro betaald. Af en toe gebruik ik een speciale shampoo. Dit was in het begin (direct na de behandeling) nodig.
  Ik zou zeggen “volhouden”! Je hebt een heel mooi kapsel gevonden…..

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik ben mijn haar juist langer aan het laten groeien, maar nu in een fase gekomen dat ik het er armoedig uit vind zien. Maandag heb ik een afspraak bij de kapper, eens goed denken wat ik ermee wil…Vaak weet ik het wel, maar knipt de kapster het zoals ik het niet wilde☺

  Geliked door 1 persoon

  1. Euh … dit van de foto is ook een stuk langer dan ik nu heb hoor.
   Tussenlengte moet je inderdaad even door. Maar daar ga ik geen probleem mee hebben want het blijft opzij en achteraan gewoon kort.

   Like

 9. Altijd weer een positieve boost, een nieuwe kapsel. Vlot model heb je gekozen, zeker als je haarkleur (naturel zoals je schrijft) bijpassend is.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: