Vrijdag de 13de

Het begon hier al goed. We zitten in de kou.

De thermostaat van de CV geeft een storing. Net voor het weekend. Fijn.

De dame van het servicepunt dat we belden (en die ook het onderhoud doen van onze CV en airco) zei fijntjes ‘de installatie is niet door ons bedrijf gebeurd hè‘. Neen mevrouw, de installateur van destijds is vanwege zware longproblemen met zijn bedrijf moeten stoppen.

Ze zou eens zien wat ze kon doen …

We wachten nu op haar telefoontje en zijn blij dat we ondertussen bij een lekker brandende haard kunnen zitten.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

56 gedachten over “Vrijdag de 13de”

 1. Oei, vervelend. Hopelijk komen ze jullie depaneren. Altijd vervelend als je niet meer kan rekenen op de leverancier. Gelukkig is er de haard nog. Ik duim dat het snel in orde komt. Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

 2. maakt het uit voor een service punt , wie er ooit de boel installeerde
  ik zie een service punt als een bedrijf dat service geeft
  en de telefoon dame deed dat niet met zo’n opmerking
  vind ik hoor
  suc6

  Geliked door 1 persoon

 3. Dan is het écht een zegen dat je kunt stoken. Gelukkig wordt er aan gewerkt zag ik. Natuurlijk moet hun storingsdienst je helpen als ze het onderhoud in hun pakket hebben. Ik snap wel dat ze niet zitten te wachten te wachten op mensen die uitslúitend met hun problemen komen maar dat is dus niet het geval bij jou.
  Ik hoop dat het zonder al te veel kosten snel in orde komt.

  Geliked door 1 persoon

  1. oeps, was nog niet klaar! …

   …anier.

   Zeg, iets anders: ik ben vandaag op stap geweest met Skivvy en die vertelde dat jij ook lid was van het FS-forum. Dan moet ik je zeker van daar ,nog kennen! (maar ik ben vergeten wat jouw nicknaam daar weer was, ze vertelde het me maar mijn geheugen is een zeef). Bon, voor als je dat niet wist: ik was daar annemarie. Wist jij dat eigenlijk?

   Geliked door 1 persoon

   1. Ah echt? Ik was amboseli. Ik ben heel slecht in raden wie wie is. Nooit geweten dat jij annemarie was. Kan me die naam ook niet herinneren. Skivvy doet wel een belletje rinkelen.

    Like

 4. Terwijl we door de hoge kosten de thermostaat al terugdraaien tot vorig jaar nog ongekend lage waarden lijkt mij een uitval van de CV echt een probleem. Wij hebben nog een abonnement bij een onderhoudsbedrijf dat dit al jaren doet, maar die veranderden onlangs de voorwaarden en rekenen straks ook bepaalde kosten door. Alles om ons over gezet te krijgen naar ‘klimaatvriendelijke’ ketels….

  Geliked door 1 persoon

   1. De onze is een elektronische HR-ketel die ook de douche bedient. Zweedse ketel die het prima deed en doet. Maar de leeftijd is nu wel zodanig dat bij eventuele reparaties vast een advies komt om hem te vervangen door iets klimaatbestendigers (zoals dat dan heet..)….

    Geliked door 1 persoon

 5. Dat is een typisch gevalletje vrijdag de 13e. Spijtig dat het resulteert in een nieuwe ketel. Dergelijke kosten komen altijd onverwachts. Gelukkig houden jullie het nog warm stel dat je enkel de verwarmingsketel had…

  Geliked door 1 persoon

   1. Dat is minder ! Wij hadden dat in september. Viel ineens de ketel in panne duurde 1 week. Gelukkig was het weer toen nog redelijk. Maar wassen met teiltje lauw water niet echt comfortabel

    Like

 6. Ooit eens meegemaakt op een oudejaarsavond. Verwarming uit en 10 man op bezoek. Gelukkig laaiden er snel een paar (vriendschappelijke) discussies op waar we ons aan konden warmen …

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: