Ochtendwandeling

Wat was het een mooie zonnige ochtend gisteren. Het leek wel lente. Hoog tijd om nog eens een foto te nemen voor mijn album ‘Blue‘ op Facebook. Daarin ik tracht elke blauwe-lucht-dag een foto te plaatsen. Omdat ik nogal lui van aard ben is dat er vaak een vanuit het keukenraam, of het raam van de slaapkamer, vanuit de tuin, enz.

Dus dacht ik: de zon schijnt, ik ga naar de heide, wandel tot aan de ‘grote zandbak‘ zoals kleinzoon de zandvlakte noemt en maak daar een foto. Maar toen ik daar was – minder dan 5 minuten stappen – vond ik het zo’n zonde om terug te keren dat ik er een rondje van gemaakt heb.

Het resultaat van mijn sportieve uitspatting is heel veel (blauwe) foto’s!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

50 gedachten over “Ochtendwandeling”

 1. dus je hebt een grote zandbak achter huis 🙂
  en ook de grens kan niet ver zijn als ik dat bord zie staan met melding over de Doodendraad
  aan welke heide moet ik dan denken
  je hebt het mooi in beeld gebracht deze sportieve uitspatting

  Geliked door 1 persoon

 2. Bij het bekijken van je foto’s schiet me spontaan ‘All along the watchtower’ van Jimi Hendrix te binnen. Afgelopen zondag beklommen Katrien en ik er ook eentje in onze regio, al was die toch een fractie lager. Desalniettemin: we werden een prachtig vergezicht voorgeschoteld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat goed, dat je dan toch verder bent gestapt dan ‘de grote zandbak’. Het zal jou ongetwijfeld goed hebben gedaan en heeft je duidelijk geen windeieren gelegd. Hier zitten een aantal knappe foto’s tussen Myriam.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: