Feest 🎉

Zondag vierden we de verjaardag van onze kleinzoon. Kleinzoon, ja, want een Kleine Man, zoals ik hem hier altijd noem, is hij met zijn vijf jaar niet meer. Dat vindt hij althans zelf.

Het was een leuk feestje met de nodige drukte, een indrukwekkende chocoladetaart, door mama gemaakt, met vijf kaarsjes én een piñata vol snoepjes die moest stukgeslagen worden. Alles in het thema ‘auto’.

Blinddoek om, en slaan maar!


Hij had er wat moeite mee, zijn blinddoek was ondertussen al naar beneden gezakt en toen mepte hij plots zo raak dat de piñata in tweeën brak. Ik zag zijn gezichtje veranderen van uitdrukking en zijn lipje trillen, al wist hij wel dat het ding kapot moest om de snoepjes eruit te krijgen. Ach, wat heeft hij toch een teer hartje.

Toen hij het snoepgoed zag vallen klaarde zijn gezicht op en was hij weer helemaal blij.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

%d bloggers liken dit: