Voor het laatst

Tijden geleden raapte ik dit stokje ‘ergens’ op. Bij gebrek aan inspiratie …

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Ik zou willen dat ik eens goed kon huilen, maar de tranen willen niet komen.

Wanneer heb je voor het laatst gevlogen?
31 oktober 2022 van Málaga naar Antwerpen nadat we – zoals we al meerdere jaren doen – de maand oktober in het zuiden hadden doorgebracht.

Wanneer had je voor het laatst de slappe lach?
Dat overkomt me niet vaak maar tijdens De Allerslimste Mens heb ik toch een paar keer deugdelijk gelachen.

Wanneer heb je voor het laatst iemand geknuffeld (buiten je partner)?
Ik ben niet zo knuffelig. Wij hebben dat ook niet geleerd.
Mijn kleinzoon kan ik wel spontaan een knuffel geven. De laatste keer? Dinsdag toen we hem afhaalden op school.

Wanneer heb je voor het laatst een complimentje gekregen?
Oei! De complimenten vliegen mij niet om de oren.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Dat weet ik niet meer. Ik verwijder gelezen boeken onmiddellijk van mijn e-reader. Momenteel lees ik ‘Die laatste zomer’ van Tatiana de Rosnay.

Wat is het laatste wat je hebt gegeten?
Mijn gebruikelijk ontbijt: een shake van Griekse yoghurt, banaan, sinaasappel en melk.

Met wie heb je het laatste gepraat?
Mijn man buiten beschouwing gelaten heb ik vrijdag een halve dag gepraat met twee mede-bloggers. Het was de eerste keer dat ik omabaard en rietepietz ontmoette en het voelde direct heel vertrouwd.

Van wie kreeg je het laatste smsje en wat stond er in?
Smsjes krijg ik niet vaak meer. Wel whatsapp berichten. Het laatste was van een vriendin waarin ze me vroeg om op de koffie te komen vanmiddag. Helaas, wij gaan naar het verjaardagsfeestje van onze Kleine Man.

Welk liedje heb je het laatste (mee)gezongen?
Candy van Iggy Pop, tijdens The Voice van Vlaanderen vrijdag.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

50 gedachten over “Voor het laatst”

 1. We hadden vrijdag een heel fijne dag samen en jij zag er heel goed uit. Dit is een verdiend compliment.
  Van kleinkinderen knuffelen krijg ik ook geen genoeg van. Zelf de kleindochter van 13 vindt het nog leuk. Of maak ik dit mezelf wijs?😉

  Geliked door 1 persoon

 2. O jawel hoor, je kreeg nog een compliment al herkende je dat misschien niet als zodanig. In die gezellige bistro zei ik nog dat ik het bewonderenswaardig vind dat je “buiten de deur eten” niet ontwijkt ondanks dat eten toch niet altijd een feestje voor je is.
  En ja, we hebben inderdaad geprobeerd het uur oponthoud in te halen met héél veel praten, mens wat was het gezellig en vertrouwd.

  Geliked door 1 persoon

  1. Zoals ik al scheef, wij hebben dat niet geleerd. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een knuffel gekregen heb van mijn ouders. Die mensen zagen ons nochtans graag hoor, maar het werd niet getoond.

   Like

   1. Ik heb dat evenmin geleerd, Myriam. Liefdevolle en warme jeugd gehad, maar knuffels hoorden er niet echt bij. Gaandeweg heb ik gewoon ontdekt dat knuffelen wel in me zat, ik er bijwijlen behoefte aan heb en het me ongelooflijk goed doet.

    Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben ook geen grote knuffelaar, maar mijn man heeft dat ietwat veranderd. Met hem knuffel ik veel en graag en ik merk dat ik het nu stilaan ook al eens vaker bij vrienden doe. Maar ieder zijn ding he

  Geliked door 1 persoon

 4. Als man ben ik ook niet zo knuffelig meer. Voor je het weet heb je de Woke-beweging in je nek of wordt je beschuldigd van MeToo… Dat jij een mooi mens bent bewijs je met de schrijverij en vooral de eerlijkheid. En dat je het leuk had met de dames in Antwerpen wil ik graag geloven. Ook wat waard toch???

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat leuk zeg, dat jullie elkaar in real life ontmoet hebben!
  Nu je het zegt, weet ik eigenlijk niet waar ik het vandaan heb, er werd niet geknuffeld toen ik klein was, maar ik ben eraan verslááfd…😳😁

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: