My feet are meant to roam

Tijdens ons verblijf in Spanje hebben we een aantal mooie uitstappen gedaan die je niet zomaar vindt in de eerste de beste reisgids. Die tips had ik van Els.

Els is een bereisde Belgische vrouw die ik vele jaren geleden heb leren kennen toen we allebei gepassionneerd lid waren van een internationale travel community. Helaas is de community een jaar of tien geleden opgehouden te bestaan, maar we zijn wel met een aantal leden uit binnen- en buitenland in contact gebleven. Dankzij Facebook, wat hiervoor een gemakkelijk medium is.

Els heeft in haar leven veel gereisd en ook altijd in de reiswereld gewerkt. Els is een slow traveler die reist met respect voor natuur en cultuur. Els is iemand die wil ontdekken, beleven, opgaan in de plaats waar zij zich op dat moment bevindt. Om die reden heeft ze ook meerdere keren in het buitenland gewerkt. Altijd in backpacker hostels, omdat je daar ‘de wereld’ tegenkomt en dat ook haar manier van reizen is.

Zaken die zij interessant vindt deelt ze op haar website: My feet are meant to roam. Restauranttips, excursies, enz. Op alle plaatsen waar ze komt is er wel iets – off the beaten path – dat haar aandacht trekt. Ik snuister er heel graag rond want zij heeft een aangename schrijfstijl. Dat snuisteren heeft zich vertaald in mooie roadtripjes en lekkere maaltijden, en niet alleen tijdens onze laatste vakantie.

Net voor de corona hebben zij en haar man de sprong gewaagd om nóg meer in het buitenland te verblijven en sinds die tijd zijn ze fulltime international house- and petsitters. Op die manier verblijven ze soms lange tijd op een bepaalde plaats, en hun gewone werk kunnen ze doen vanaf eender welke plek op de wereld, zolang ze maar een internetverbinding hebben.

The Local heeft hen recent geïnterviewd over hun leven als house- en petsitters: “Why house sitting could be the perfect way for pet lovers to travel“.

Yes, dreams do come true sometimes!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

25 gedachten over “My feet are meant to roam”

 1. Een boeiend en avontuurlijk leven.
  Een boeiende website waar ik eens grondiger doorheen ga lezen.
  Dank je om het te delen Myriam.
  Anders reizen spreekt me vaak meer aan dan de klassiekers bezoeken waar iedereen rond loopt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Toch wel hoor. Soms ‘sitten’ ze een paar katten en een hok met kippen. Zolang die beesten hun eten hebben en de katten af en toe een knuffel kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Honden nemen ze mee op uitstap.

   Geliked door 1 persoon

    1. Neen, dat bedoel ik niet. Ze hebben geen kinderen en kunnen overal ter wereld hun normale werk doen. Hij is online leraar, zij is content writer. Dan stop je al gemakkelijker je spullen in een tas en vertrek je.

     Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: