¡Feria!

Na twee jaar corona en géén feria gingen de inwoners van San Pedro de Alcántara en wijde omtrek weer helemaal los tussen 18 en 23 oktober.

Wij hebben de laatste feria voor corona ook meegemaakt, in oktober 2019, en toen leek het toch allemaal nog net iets uitbundiger dan nu.

We hebben eerst het desfile de feria ecuestre y coches de caballos (paarden- en koetsendéfilé) aanschouwd. Het parcours lag vast, maar het is toch weer niet helemaal gevolgd. Typisch Spaans? Gelukkig stonden we op een strategische plaats zodat we er niets van hebben moeten missen.

Nadien zijn we naar het recinto ferial (festivalterrein) gereden om daar de dames in hun mooie jurken te gaan aanschouwen. We zijn niet lang gebleven want wat een lawaai! Twintig tenten, twintig keer andere muziek. Slecht voor onze oren!!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

33 gedachten over “¡Feria!”

 1. Prachtig en wat zullen ze blij geweest zijn dat het eindelijk weer kon doorgaan.
  Een kleurrijk gebeuren met vele mooie kostuums, typisch Spaans.
  Bedankt voor het delen Myriam.

  Geliked door 1 persoon

 2. dat zal me een feest zijn voor jong en oud aldaar , een mooie traditie om voort te zetten
  je bracht het schitterend in beeld
  maar ook ik zou er niet lang blijven als er zoveel herrie is 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een kleurrijk Spaans feest. En achter al dat moois ontdek ik ook hoe weelderig de roze bloemenstruiken daar nog volop bloeien. Het voelt zo zuidelijk zomers aan!

  Geliked door 1 persoon

 4. Geweldig, ja als je er tóch bent moet je dit natuurlijk zien, práchtig. De ster van de hele optocht is voor mij toch dat kleine meiske te paard in haar Spaanse wit/rode jurk, wat een beauty hoe oud zal ze helemaal zijn, een jaar of 7 ?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: