Vreemd

Als wij over de grens om boodschappen gaan, dan hebben wij een vast adresje waar we koffie drinken.

Lekkere koffie, geserveerd op een plateautje met een koekje, een chocolaatje of een stukje cake erbij, een kannetje melk (waar krijg je dat nog?!) en een schaaltje slagroom. En dat voor twee euro dertig.

Zondag waren we daar weer, er was iets te doen in het dorp en het was druk in ‘onze’ taverne. Het hele terras zat vol.

Zoals gewoonlijk bestellen wij twee koffie.

Deze keer kregen we de koffie met een buisje coffee creamer (poedermelk, bah) en géén schaaltje room. Voor twee euro vijftig.

Ik neem aan dat het misschien te druk was om schaaltjes slagroom en kannetjes melk te vullen, maar dan nog twintig cent meer vragen dan gewoonlijk, mag ik dat vreemd vinden?


Gelukkig was vanmorgen alles weer normaal. Koffie met alles erop en eraan én tegen de oude prijs.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

40 gedachten over “Vreemd”

  1. Tot voor enkele maanden was het 2.20. Nu 2.30 maar ik geef sowieso altijd 2.50. Ik miste wel mijn kannetje melk en vooral het schaaltje slagroom.

   Like

 1. Al een chance dat het geen permanente verandering is. Dat ze bepaalde dingen aanpassen in grote drukte is misschien niet verwonderlijk, maar dan nog de prijs omhoog doen ook, dat is een beetje wrang.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat ze dingen die veel werk meebrengen op drukke dagen even achterwege laten zou ik begrip voor op kunnen brengen, maar de prijs dan ook nog verhogen is gewoon ordinair “jatten”, niét netjes !

  Geliked door 1 persoon

 3. Al die heerlijkheden voor zo’n klein bedrag! Dat zie je inderdaad bijna nergens meer. Het klinkt geweldig. En presentatie doet ook altijd heel veel vind ik bij zoiets.

  Like

 4. Pingback: España por favor

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: