54 gedachten over “Weer”

 1. Niet plezant, maar wel broodnodig. Maar winter is niet mijn favoriet seizoen. Als er geen sneeuw valt en geen ijzel en alleen maar vrieskou met heldere hemel kan ik ermee leven. Vandaag is hier de kleine bloemenstoet met allemaal kleine wagentjes gemaakt door kinderen (papa en mama) om 13 uur trekken ze door het dorp in zoals de buienradar voorspelt in de regen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Daarin verschillen we dan. Een winter zonder sneeuw of ijzel is geen winter. Vrieskou is ook goed. Alles beter dan de regen die gestaag naar beneden valt.
   Bij ons is het dorpsdag en rommelmarkt. De eerste keer dat het geen mooi weer is.

   Like

 2. Ik ook hoor. Ik ben blij met de nattigheid voor de tuin,maar het zou van mij in de nacht mogen vallen! Bah, weer vest en pantoffels aan. Dan hoor ik zeggen, het heeft wel weer wat, kaarsjes aan enz. maar van mij mag het snel weer voorjaar zijn

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik hoef ook geen kaarsjes, en geen vallend blad, snijdende wind, en nog meer regen. En het duurt nog een eeuwigheid voor het weer lente is.

   Like

 3. Begrijpelijk…. maar gelukkig duurt het nog een tijd alvorens het weer lente wordt en krijgen we hopelijjk nog een pak regen. Zo niet, dan zal de zomer er nog slechter uitzien dan dit jaar…. wat de natuur betreft 😉

  Like

 4. Het weer heeft zijn best al gedaan… Net terug van een wandeling. Het was droog, maar wat een wind. Volgende week zouden we toch nog een paar mooie, rustige dagen krijgen, dus hou de moed erin. Hopelijk krijgen we nog een mooi staartje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Waarom kunnen ze het boven niet wat beter regelen? ’s Nachts iedere nacht van 1 tot 5 uur regen en de rest van de dag droog?

  Geliked door 1 persoon

 6. De struiken in de tuin steken hun takken omhoog en roepen “genoeg…genoeg…we verzuipen zowat” maar het is natuurlijk wél heerlijk dat ik de tuin niet hoef te sproeien . Ik heb géén fietsverslaving dus heb de gelegenheid waargenomen wat achterstallige klusjes te doen. Van een nooud een deugt maken of zoiets. 😉

  Geliked door 1 persoon

       1. Precies, het is niet bij de wet verplicht maar de verzekeringsmaatschappijen hebben dat in de polis staan, als je niet hebt laten vegen keren ze niet uit. Ik heb al jaren dezelfde schoorsteenveger waar het ook in de boeken staat voor het geval de nota in een brand verloren gaat.

        Geliked door 1 persoon

 7. Dat was ook niet te doen… zo felle buien! Gelukkig zijn die voorbij… alhoewel… dit weekend spreken ze weer van veel regen… hopelijk valt het mee!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: