Fietsen

Donderdag hebben we een rondje gefietst in de buurt van Katwijk. Best ver van huis voor een daguitstap.

Eigenlijk had ik drie nachten geboekt bij Van der Valk Sassenheim-Leiden en ik had vier lange fietstochten uitgestippeld. Maar toen kwam daar dat trombosebeen. Ik durf wel een korte fietstocht maken, maar vier dagen na elkaar 60-70 kilometer, dat vond ik toch niet zo verstandig. Hotel dus maar weer geannuleerd.

En toch wou ik eens in die regio gaan fietsen. Het is een van de weinige duingebieden waar we nog niet eerder gefietst hebben. En als ik iets in mijn kop heb …

Dus togen wij naar Katwijk aan Zee en genoten wij volop van de zon en iets minder van de harde wind tijdens een heerlijk ritje van een goeie 30 kilometer door de duinen tussen Noordwijk en Wassenaarseslag.

Foto’s? Natuurlijk! En ze zijn nog aanklikbaar ook.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

34 gedachten over “Fietsen”

  1. Ai, da’s niet zo fijn. Doe maar rustig aan dan.
   Het was totaal niet druk. Het viel me ook op dat er al veel strandtenten gesloten waren, ondanks het prachtige weer. Waarschijnlijk alleen tijdens het weekend open.

   Geliked door 1 persoon

 1. Je had er zómaar Neeltje tegen kunnen komen, Lang geleden dat ik daar in de buurt gefietst heb, waren altijd mooie ritjes. Heel verstandig om je been niet te overbelasten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijke foto’s! En fietsen op die duinfietspaden is heerlijk. Dat is iets wat ik dan weer een beetje mis op vakantie. Manlief huurt – omwille van zijn knieën – een fiets. Ik doe die tochtjes dan te voet, met de hond aan de lijn. Maar dat is dan ook weer geen grote opoffering.

  Geliked door 1 persoon

  1. Er waren inderdaad ook best wat wandelaars, want er ligt een wandelpad naast het fietspad. En vaak ook nog een paardenpad. Nederland verwent zijn fietsers/wandelaars/ruiters.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: