Zalige zaterdag

Wat hebben we zaterdag toch een heerlijke, blije, dag doorgebracht!

Enkele weken geleden hadden we tijdens het fietsen een klein strandje ontdekt aan de Binnenschelde in Bergen op Zoom. Een echt strandje, met een speeltuintje, een boulevard en enkele horecagelegenheden. En wat bijzonder is: je mag er in het water. Ideaal natuurlijk voor een zonnige dag. Of voor een winterse dag, want dan mag je er schaatsen.

Wij kregen er een instant vakantiegevoel en vonden het er toen zo gezellig dat we er met ons gezin wel eens naartoe wilden. De kinderen waren direct akkoord en zo kwam het dat wij zaterdag namiddag neerstreken op het terras van Het Strandhuys. Kleine Man claimde meteen opa om op het strand te gaan spelen. Iets wat opa absoluut geen straf vindt.

We hebben gezellig gebabbeld, wat gedronken en ’s avonds ook lekker gegeten. Je moest alleen wel zien dat je niet viel over de emmertjes, de schepjes en de verloren kindersandalen want het is echt een paradijsje voor kinderen en die waren er ook in grote getale.

Het was al laat toen we opa en Kleine Man van het strand plukten om naar huis te gaan.

Bergen op Zoom Plage

Zo mogen er nog vele dagen volgen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

56 gedachten over “Zalige zaterdag”

        1. ’t Is maar een veerboot. Je gaat daar niks van voelen.
         Fiets je via de knooppunten? ’t Is niet dat ik curieus ben hoor, weet wel graag alles. 😉 En ik vind je super moedig om dat alleen te doen!

         Like

  1. Weet je dat ik die strandboulevard helemaal niet kende?! Ik, die al vele jaren lang met enige regelmaat in BoZ kom. Het is mijn man die het tijdens een fietstocht ‘ontdekt’ had. Heel gezellig daar. Ze gaan ons daar nog vaak zien.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik ken hem al lang. Soms fiets ik wel eens van Berendrecht naar B.Z langs de Schelde-Rijnverbinding (langs de Kreekraksluizen) en terug. Dan kom je bij de boulevard aan (in de burut van het zwembad daar).

    Geliked door 1 persoon

  1. Hij zei gisteren nog (dinsdag is bij ons tijdens de vakantie) dat hij graag bij oma en opa komt spelen. Mijn omahart sprong bijna uit mijn lijf van blijdschap en liefde.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: