Change of plans

Normaal gezien waren wij nu op weg naar Duitsland om te gaan fietsen. We zouden stukken van de Romantische Strasse fietsen en rondom de Bodensee. Ik heb er dagenlang voor aan de computer gezeten om alles minutieus uit te stippelen en de hotels waren al lang op voorhand geboekt.

De weergoden beslisten er anders over. Er wordt in die regio té veel regen voorspeld om fijn te kunnen fietsen want, je weet het, ik ben een salonfietser.

Dus heb ik gisteren alle hotels geannuleerd en ben ik naarstig op zoek gegaan naar een andere bestemming. Want we willen en we zullen op reis!

Waar naartoe?

Dat ontdek je in de loop van de komende weken …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

38 gedachten over “Change of plans”

  1. We wilden ook al die pittoreske stadjes op de Romantische Straße bezoeken. Heb je ook niks aan bij grijs weer.

   Like

  1. Wij vlogen in maart naar Tenerife waar het tegenviel qua weer en eind september vliegen we weer naar Zuid-Spanje voor een dikke maand.

   Geliked door 1 persoon

  1. Goh, het was niet alleen het fietsen. Je weet, wij fietsen om te genieten, niet om kilomters af te malen. En pittoreske stadjes gaan bekijken in de regen, daar hebben we ook niks aan.
   Maar het plan blijft bestaan, we wachten alleen af tot het wat standvastiger weer is. En is dat pas volgend jaar, dan is dat zo. No problem.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: