Spam

Blijkbaar verdwijnen mijn reacties bij verschillende bloggers die ik volg in de spam. Eerder deze week bij Suskeblogt, gisteren bij Samaja en vandaag bij Affodil.

Ik kijk het wel eens na en hoewel ik er zeker van ben dat ik heb gereageerd, vind ik mijn reactie niet terug. Ik vind dat heel vervelend want zo lijkt het of het me niet interesseert wat iemand schrijft en dat is absoluut niet waar.

Ik check zelf zo om de week mijn spam en het verbaast me altijd hoeveel reacties er daar terechtkomen.

Het zou mooi zijn mocht WordPress hier iets aan verbeteren want niet iedereen kijkt regelmatig zijn spam na.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

45 gedachten over “Spam”

 1. Bij mij zit er nooit iets in de spam. Ik heb een betaalde versie van wordpress, jullie ook?

  Geliked door 1 persoon

   1. Vreemd dan, ik heb een heel enkele keer een reactie van iemand in de spam,maar kan dat wel makkelijk zien. Waarom ze in de spammap komen snap ik niet, want het zijn altijd mensen die al vaker reacties achter lieten…….

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik moet nu voor een reactie bij u altijd mijn emailadres en zo terug ingeven. Bij andere bloggers kom ik auomatisch op de app van wordpress terecht.

  Geliked door 1 persoon

  1. Da’s toch straf hé. Ik heb het ook bij iemand (weet nu niet direct van buiten wie) bij wie ik ook alles terug moet ingeven.

   Like

 3. Mijn reacties verdwijnen sinds een paar weken ook vaak als ik in de WordPress Reader reageer. Op de website zelf verschijnen ze dan wel. Maar ook daar kan ik vaak mijn reactie niet terugvinden. Of het lukt niet om een reactie te plaatsen. Ergelijk dit, want ik wil ook graag mijn waardering voor de bloggers laten weten.

  Geliked door 1 persoon

 4. ja Suske melde dat hij vermoede dat ie in de spam zat , en ja hoor , maar ook zag ik een ander , alles toegelaten
  maar er was geen aanstootgevende tekst in de reacties , dus waarom plots na jaren in de spam ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ai, klopt. Ik ben meteen gaan kijken in mijn SPAM en daar heb ik je ook uitgevist! Samen met nog een paar anderen… Negen in totaal. Lang geleden dat ik dit had. Heel vervelend dit.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik merk ook dat er meer reacties dan normaal in de spam verdwijnen, de jouwe voorlopig nog niet. Ik hou mijn spamfilter op WP sowieso altijd in de gaten, en mijn spammail kuis ik ook regelmatig eens uit. Het is al jaren dat daar een heel pak verwittigingsmails in verdwijnen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Er is wel een tijd geweest dat ik mijn reacties bij jou niet terugvond, maar dat is lang geleden. Gelukkig gaat het ook nog wel eens goed dus.

   Geliked door 1 persoon

   1. Haha ja 🙂
    Da’s juist, ik was dat al vergeten, ik moest een periode jouw reacties iedere keer opnieuw goedkeuren 😀 Dus soms duurde het wel effe voor ze er stonden.

    Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben ervan overtuigd dat het niets te maken heeft met gratis of betalend. Het is waarschijnlijk weer zo’n glitch. Hopen dat het tijdelijk is.

   Geliked door 1 persoon

 7. Ik ben net mijn spam gaan nakijken en er stonden idd verschillende reacties in, nochtans van bloggers die wel vaker reageren… Zo irritant inderdaad. Ik kijk de spam normaal 1 keer per maand na ofzo, maar ga het nu wel vaker doen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik kijk altijd mijn spam na als ik aan een nieuwe post begin. Ik reageer vaak maar niet altijd. Op sommige dingen heb ik niks zinvols te zeggen. Soms heb ik ook geen puf. Ik ondervind alleen problemen bij Bloggersites om te reageren. Ik wou dat dat eens werd opgelost. Verder laat ik sites met zware beveiliging waarbij je bijvoorbeeld alle stoplichten moet aanklikken ook links liggen. Ik lees wel maar als het zo moeilijk wordt gemaakt om te reageren dan denk ik ‘laat maar’.

  Geliked door 2 people

 9. Ook eens gekeken. Er zat iemand in die al vaak reageerde én iemand die via mijn platform PVC ramen wou verkopen 😁. Echte en valse spam dus.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik ben altijd blij wanneer iemand me er weer aan herinnert want ik vergeet toch steeds weer om regelmatig even te kijken. Nou zit er ook nooit veel in mijn spambox en al helemaal echte zelden blogreacties. Maar kort geleden vond ik er inderdaad ook een paar in de spam.

  Geliked door 1 persoon

 11. Gisteren was ik de hele dag op pad, maar inderdaad ik heb na dit berichtje je reactie ook opgevist. Nu let ik er wel regelmatig op wat daar terecht is gekomen, maar het is inderdaad niet handig.

  Geliked door 1 persoon

   1. Misschien heeft het te maken met de virusscan die op de pc zit. Als die interactie geeft met WP, kan het zijn dat iets redelijk snel als spam gezien wordt. Bij mij staat die op scherp, omdat ik ook de nieuwsbrief en de website (op WP) van de dorpsraad beheer en ik daardoor redelijk veel spam ontvang.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: