Poes

Haar baasjes zijn op vakantie.

Dus denkt zij: ik leg me lekker op de tuinbank bij de buren. Krijg ik ook nog wat knuffels.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

33 gedachten over “Poes”

 1. Die geniet!
  We hadden vroeger ook een poes. Een schat van een beest, die altijd presentjes meebracht als ze “op marode” geweest was. Zolang ze de dode prooien in de “etalage” legde in de garage, kon ik er wel mee lachen. Maar op een geven moment vond ze dat ik eens moest leren ze zelf te vangen en toen liet ze de muizen los in huis. Moest ik 5 minuten voor sluitingstijd op een zaterdagavond nog om muizenvallen … En ik durfde niet eens denken aan het moment dat ze besloot dat ik aan grotere prooien toe was, want in de garage had ze al dode ratten en jonge konijnen achtergelaten!

  Geliked door 1 persoon

  1. Wij hadden vroeger twee poezen. Kwamen ook wel met cadeautjes thuis maar waren toch liever lui dan moe.
   Een pleegpoes is wel zo gemakkelijk. Moet je niemand voor lastigvallen als je op vakantie bent. 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: