Poes

Haar baasjes zijn op vakantie.

Dus denkt zij: ik leg me lekker op de tuinbank bij de buren. Krijg ik ook nog wat knuffels.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

33 gedachten over “Poes”

 1. Katten zijn zàààlige huisdieren. Binnenkort zijn wij weer oppas voor onze jongste die op reis trekt. Helaas kunnen we het dier geen drie weken in huis halen, maar het komt wel goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. Waow, mooie poes. Ik ben ook eerder een kattenlens dan een hondenmens. Ondanks dat we de beiden in huis hebben. Geniet van haar gezelschap

  Geliked door 1 persoon

 3. Die geniet!
  We hadden vroeger ook een poes. Een schat van een beest, die altijd presentjes meebracht als ze “op marode” geweest was. Zolang ze de dode prooien in de “etalage” legde in de garage, kon ik er wel mee lachen. Maar op een geven moment vond ze dat ik eens moest leren ze zelf te vangen en toen liet ze de muizen los in huis. Moest ik 5 minuten voor sluitingstijd op een zaterdagavond nog om muizenvallen … En ik durfde niet eens denken aan het moment dat ze besloot dat ik aan grotere prooien toe was, want in de garage had ze al dode ratten en jonge konijnen achtergelaten!

  Geliked door 1 persoon

  1. Wij hadden vroeger twee poezen. Kwamen ook wel met cadeautjes thuis maar waren toch liever lui dan moe.
   Een pleegpoes is wel zo gemakkelijk. Moet je niemand voor lastigvallen als je op vakantie bent. 😉

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: