Winnaar

Ik heb weer wat gewonnen. Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker. Alleen spijtig dat het altijd zo’n dubieuze zaken zijn.

Iemand geïnteresseerd in 2 miljoen euro? Ik stuur met plezier de mail van Vicky door want ik hoef Vicky haar centen niet.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

38 gedachten over “Winnaar”

 1. Ik zou het wel willen,maar niet van Vicky. Ik kreeg pas een mail met allemaal ballonnen enz dat ik de honderdduizendste was die ergens op klikte.Toch verleidelijk om erop te klikken, ik kan ergens wel begrijpen dat er mensen zijn die dat doen.

  Like

 2. In het verleden heb ik al veel zogezegd gewonnen. Meer zelfs: ik zou nooit meer moeten werken.
  Edoch, kijk: ik werk nog steeds. 😉
  Mensen die daar heden nog steeds inlopen, zijn ofwel naïef ofwel geen grote lichten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wil jij anders een mooi Oekraïens meisje? Ruilen is leuk!
  (toch beter dan die Singles 50+ mails die ik krijg om de liefde een tweede kans te geven)

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik ben diep teleurgesteld, ik krijg nóóit zo’n aanbod, zou dat komen om dat ik nauwelijks @post verstuur? Maar ik wil jou toch niet van je mooie aanbod afhelpen, nee hoor, ik gun je de hele poet. 😉

  Geliked door 1 persoon

 5. Eigenlijk krijg ik heel weinig van dat soort mails. Of ze zouden tussen de spam moeten zitten die vanuit de mailbox van onze nieuwsbriefredactie rechtstreeks terecht komt waar ze thuis horen: in de vuilbak.

  Onlangs had Manlief een kraslot gekocht en heel even dachten we dat we een ruime zakcent voor de vakantie gewonnen hadden: € 1000,-! Tot mijn oog opeens viel op de (slechts) 2 icoontjes naast het winstgetal. Ze stonden daar moedeloos en tevergeefs te wachten op nr. 3 …

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik ga ze natuurlijk niet openen, maar ik laat mijn oog wel eens over de lijst gaan. En dan zie je soms gekke dingen: vlak vóór verkiezingen is 95% in cyrillisch schrift. ???

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: