Satur9’s Photo Challenge – week 11

Het thema van deze week: CREATIEF.

Ik ben niet creatief, maar de vier verdiepingen hoge pampertaart die ik gisteren maakte voor de zoon & schoondochter van mijn beste vriendin is wel goed gelukt. Al zeg ik het zelf.

De jonge ouders hadden geen geboortelijst of pamperrekening en wilden eigenlijk helemaal geen cadeautjes. Ik vind dat je moeilijk met lege handen kan aankomen als je op babybezoek gaat. En pampers komen altijd van pas (ik weet het … slecht voor het milieu en zo).

Ze waren er in ieder geval heel blij mee.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

36 gedachten over “Satur9’s Photo Challenge – week 11”

 1. Hardstikke leuk! Mijn dochter kreeg er pas bij de geboorte van haar zoontje ook een. Die luiers kosten een vermogen, dus altijd een goed cadeau

  Geliked door 1 persoon

 2. heel creatief , bij het lezen van het woord ” pampertaart ” had ik nog geen idee wat te verwachten 🙂
  daar waren de kersverse ouders vast en zeker blij mee

  Geliked door 1 persoon

 3. Toch leuk gedaan hoor. Creatief hoeft niet altijd nieuw te zijn. Je eigen draai aan dingen geven daar gaat het om. Volgens mij ben jij ook heel creatief met koken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik had de foto moeten nemen voordat ik er de folie rond deed. Dan was het duidelijker geweest dat het echt wel de vorm van een taart is.

   Like

 4. Éen héél nuttig cadeau, ik geef dat ook graag, kortgeleden nog gedaan omdat de bonusdochter van mijn dochter een baby kreeg. Veel beter dan het zóveelste schattige pakjes dat ze maar misschien maar drie keer aan hebben omdat ze er zóveel hebben.
  Jij tovert met koken, dat is ook creativiteit hoor.

  Geliked door 1 persoon

  1. p.s. over “slecht voor het milieu” gesproken, ik weet nog dat toen de papieren luiers er nog in moesten komen men zei dat ze minder belastend voor het milieu waren dan de katoenen luiers wassen.

   Geliked door 1 persoon

   1. Dat bedacht ik me nadien ook. Hoeveel machines was heb je niet per week als je katoenen luiers gebruikt? Ik moet er niet aan denken!

    Like

    1. Maar alleen doordat de papieren luiers zo goed zijn worden ze laks met zindelijk maken en lopen ze vaak met 3 jaar nog in de luiers. Mijn kinderen waren met 2 jaar dag en nacht zindelijk.

     Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: