Opa to the rescue

Onze Kleine Man heeft al een hele tijd op woensdagmiddag zwemles. Hij is, net zoals zijn papa en zijn opa, een echte waterrat.

Tot enkele weken geleden. Hij wou niet naar de zwemles “want dat is saai“. Hij moet echter leren zwemmen want hij is een gevaar voor zichzelf. Als hij water ziet, dan springt hij erin.

Aangezien opa zijn dikste vriend is, opperde die het idee om na de zwemles van juf Robin samen met Kleine Man nog wat te oefenen/spelen in het zwembad.

En dat werkt(e). Het kind gaat weer met plezier naar de zwemles en heeft inmiddels al verscheidene Fred brevetten te pakken.

Gisteren zou hij na de zwemles bij zijn nichtje gaan spelen. Tot we een berichtje kregen van schoondochter: “Wannes zou Xante graag inruilen voor opa in het zwembad als dat voor jullie nog gaat”.

Dat was maar een woord.

Ik weet niet wie van de twee er dan het hardst geniet …

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

40 gedachten over “Opa to the rescue”

  1. O ja natúúrlijk…! Helemaal top met die kleintjes het water in. Met m’n kleinkinderen heb ik altijd vanaf babyzwemmen met ze gezwommen om ze watervrij te maken, zó heerlijk. En zelfs met de achterkleinkinderen deden we daaraan mee, niet meer wekelijks omdat Henk toen al aftakelde maar als het even te regelen was ging ik met ze mee.
    Misschien moest je zelf ook eens meegaan, echt té leuk.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: