Satur9’s Photo Challenge – week 6

Het thema van deze week is ZWART-WIT.

Hoe moeilijk kan het zijn, dacht ik.

Ik heb toch wat moeten zoeken voor ik een geschikte foto vond. Vond, ja, want het www leerde mij dat o.a. straatfotografie het meest geschikt is en mijn straat is nu niet direct een toonbeeld van mooie architectuur.

Antwerpen heeft dat wel, zoals je ziet. Dus werd het een foto van ons laatste bezoek aan ’t stad.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

29 gedachten over “Satur9’s Photo Challenge – week 6”

  1. Zwart wit goto’s hebben heel vaak iets kunstigs. Maar de wereld zou er maar sober uitzien. Ik liet me wijsmaken dat een hond alleen zwart wit ziet, maaar ik fenk dat dit een fabeltje is.

    Geliked door 1 persoon

      1. Heb het eens opgezocht. Honden hebben maar twee kleurkegeltjes. Ze kunnen niet alle kleuren zien. Paars is voor hen grijs. Ze zien meer dan zwart wit maar ze zijn kleurenblind.Met deze weten we dat nu ook weer.

        Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: