Satur9’s Photo Challenge – week 5

Het thema van deze week is TIJD.

Moeilijk thema. Ik had natuurlijk gewoon een foto kunnen nemen van mijn nieuwe wandklok, maar dat vond ik te gemakkelijk.

In het Midden Oosten roept de imam, of de muezzin, vanaf de minaret zes keer per dag de moslims op tot gebed. Dit gebeurt op vastgestelde tijden, afhankelijk van de tijdstippen van zonsopgang en zonsondergang.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

27 gedachten over “Satur9’s Photo Challenge – week 5”

  1. Ze zeggen wel het uur niet hé. Moet je alsnog op je horloge kijken want het verschilt per dag en per streek. Zij hebben een (dik) boek waarin ze zien wanneer ze moeten roepen.

   Like

 1. In veel godsdiensten zijn vaste gebedstijden maar dat weten we vaak niet meer omdat we ze niet volgen. Vroeger werd er dan geluid en wisten mensen zo hoe laat het was. Ik vind het een prachtige tijdsbeeld jouw foto

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie invulling. Bij omabaard schreef ik dat Tijd een geschenk is dat je krijgt als je geboren bent.Je weet wel niet vooraf wanneer de klok zal stoppen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Neen, dat klopt. Vanmiddag onverwacht een nonkel van mij overleden, broer van mijn moeder. Al de 4de uit het gezin op 2 jaar tijd. Het gaat soms snel.

   Like

 3. Ik ergerde me vroeger al aan de gebimbameier van de kerkklokken. Soms was h et zo erg ( volgens de windrichting)dat je even niet kon verstaan wat de ander zei als je op dat moment op je terras zat. Oef dat doen ze nu niet meer.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: