Reisblog

Het is er eindelijk van gekomen: een apart blog met de verslagen van onze reizen en reisjes. Iets wat ik al heel lang van plan was, maar dat door mijn ziekte op de lange baan was geschoven.

Er moet nog heel veel aan gesleuteld worden want het is nog lang niet zoals ik het hebben wil, maar ik werk er naarstig aan verder. Op de telefoon trekt het in ieder geval op niks, het is maar dat je ’t weet.

Dus, mocht je zin hebben om virtueel een stukje van de wereld te zien en hoe wij die beleefd hebben, wees welkom op

https://mnmstravelstories.blogspot.com/

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

50 gedachten over “Reisblog”

   1. Terug, maai, knap 🙂
    Ik hoop dat ik op reis het ook zo goed kan, maar ik vrees ervoor.

    Like

  1. Je neemt ook altijd jezelf mee hé Rudi en als het niet goed gaat, dan zie je de dingen vanzelf al een beetje zwarter. Maar het klopt dat het niet was wat we ervan gehoopt hadden.

   Geliked door 1 persoon

  1. Blogger is niet echt smartphone-vriendelijk, maar ik vind het nog altijd veel fijner om mee te werken dan WordPress. En ik schrijf de verhalen in de eerste plaats toch voor mezelf.

   Geliked door 1 persoon

 1. Nou daar heb je flink wat werk van gemaakt. Vooral voor jezelf natuurlijk heel fijn om al je reizen altijd even na te kunnen lezen want jullie hebben veel gereisd.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb er nog veel werk aan hoor. De layout klopt niet altijd omdat ik de meeste van mijn oud blog heb gekopieerd. Ach, ik heb tijd.

   Like

 2. Heb even stukje over Barcelona gelezen van de 6 weekse reis in Spanje. Lijkt me geweldig om zo’n tijd op reis te zijn. En mooie foto’s. Knap om zo’n blog te maken

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh, wat leuk dat je kwam lezen. Welkom!
   Het was heel fijn om zo lang weg te zijn, vooral omdat het voldoende afwisselend was. En ik vind het ook leuk om erover te schrijven.

   Like

 3. Zelf heb ik dit jàren gedaan, op papier dan. Nu nog valt af en toe zo’n mapje uit de kast met reisherinneringen. Heb even naar jouw blog gekeken. Heel knap, maar ik vind zoiets té persoonlijk om effectief regelmatig te volgen. Heel veel succes ermee!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel. Ik heb het maar aangekondigd omdat het er is want ik schrijf de verslagen eigenlijk voor mezelf. Ik snap best dat de meeste mensen niet geïnteresseerd zijn in de verhalen van een ander. Het is een beetje zoals vroeger uren naar dia’s kijken van de nonkel en de tante.

   Geliked door 1 persoon

 4. Wow, je hebt hier echt al veel tijd ingestoken.
  Ik volg nog Blogger-blogs, dus reageren lukt wel 🙂 (het is alleen iets omslachtiger).
  Heerlijk hè, als je je zo kan verliezen in je reisherinneringen. Die tijd die je erin stak, zal dan ook wel een mooie tijd zijn. Ik zie mezelf ook wel zoiets doen 🙂
  Mijn ma en Herman maken ook al heel lang verslagjes, van zodra ze samen begonnen te reizen, denk ik. Met de hand geschreven, vaak in steno-boekjes (bestaat dat nog?). Mijn ma schrijft haar verslagen nog altijd met de hand, en het is wel grappig om te lezen hoe verschillend die verslagen dan worden. Ik heb ze als tiener nog heel vaak uitgetypt voor hen, en later op PC gezet (kreeg ik een zakcentje voor van Herman). Nu staat het ook allemaal op hun blog. Heerlijk om in te grasduinen, ga ik bij jou ook op het gemak eens doen (ik geraak toch niet uit mijn zetel). En je brengt me op een idee om door te geven aan Herman (er verschijnt weinig op de blog momenteel, ze reizen veel minder).

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb er nog veel werk aan hoor, maar ik doe dat graag.
   Heb je een link naar het blog van je ma en Herman? Als het openbaar is tenminste.
   Soigneer je maar goed!

   Geliked door 1 persoon

   1. Nog veel plezier ermee 🙂
    Blog van mijn ma en Herman: https://herser.wordpress.com/
    Zitten wilde reizen tussen 🙂 Hij stuurde onlangs foto’s door van wandelingen en zo in de jaren 90, en heb hem nu gesuggereerd daar eens een paar blogposts aan te wijden. Want die deden echt wel zotte dingen.
    Ik hoop dat het snel wat beter gaat. Veel meer dan zetelhangen lukt niet.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik ga eens kijken. Maandag ga ik veel tijd hebben want ik mag weer onder het mes. Er zit een grote ontsteking rond mijn implantaten die ze operatief gaat verwijderen. Het houdt niet op.

     Geliked door 1 persoon

     1. Ge wilt nie weten hoe hard ik met mijn ogen rol als ik dit lees: het houdt inderdaad écht niet op. Ik wens je moed en succes voor maandag, en een weekend waarin je er nog niet teveel aan denkt.
      Inderdaad lekker veel leesvoer voor dan, ze hebben echt mooie dingen gedaan.

      Geliked door 1 persoon

     1. Ja hè. De foto’s zijn eigenlijk zowel van Herman en mijn ma, ze maken alletwee mooie foto’s. Mijn ma meer op het gevoel, Herman met kennis van de theorie erbij (een wiskundige geest kent graag de regels 🙂 )

      Geliked door 1 persoon

  1. Al mijn oude reisverslagen staan erin. Ik wou een plek waar ik ze allemaal chronologisch bij elkaar had. Maar ik moet er nog veel aan sleutelen hoor.

   Like

 5. Dat plan had ik ooit ook en ik ben er zelfs mee begonnen, maar bij mij is het een zielige dood gestorven wegens tijdsgebrek (ik werkte nog). Ik ga zeker eens bij jouw blog kijken!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: