Hier ben ik al…

… met wat foto’s.

Gisteren omstreeks 18u aangekomen in het hotel. Moe en met barstende koppijn, iets wat ik vrijwel nooit heb. Ik wijt het aan het mondmasker. Enfin, een Dafalgan genomen en na een tijdje was het over.

Vanmorgen opgestaan met een heel aarzelend zonnetje en veel wolken. Maar de temperatuur was goed, dus we hebben buiten ontbeten.

Na het ontbijt hebben we onze wandelschoenen aangetrokken en zijn we via de Paseo Maritimo – met veel terrasjes – van Los Cristianos naar Las Américas gewandeld en terug. Ondertussen waren alle wolken verdwenen en we hebben een heerlijke zonnige en warme dag gehad.

Na de wandeling (14.000 stappen, ter info) hebben we nog wat gechilled aan het hotelzwembad. Gelukkig was de grote drukte daar al weg.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

33 gedachten over “Hier ben ik al…”

 1. Zalig Myriam. Ik vind het ook zalig als je s morgens een goed ontbijt krijgt met veel vers fruit. Mijn volgende vakantie wordt ook zo’n chillvakantie. Geniet verder!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vloog maar tweemaal in heel mijn leven (retour Lloret de Mar) en had telkens gigantische hoofdpijn. Mijn hoofd lijkt de drukverschillen op hoogte niet aan te kunnen.
  Dat mooie weer is echt een cadeau. Heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik wist niet eens dat je zo ver kon wandelen. En ik denk dat we nog niet op de helft waren. Dat was een fijne ontdekking.

   Like

   1. Afgelopen maandag een container gevuld met al de rommel uit het huis, dinsdag de signalisatieborden weggebracht, gisteren met de hond naar de DA en vanmorgen naar de HA voor mijn rug. Ik wou vanaf volgende week terug naar het regime van 1x per week naar mijn moeder, maar dat is al meteen met en week uitgesteld, want maandag moet ze op controle bij de nefroloog en donderdag moet ze naar de kapper …

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: