Herinneringen

Met onze reis naar Tenerife te boeken, herinner ik me weer heel levendig onze laatste vakantie op het eiland.

Het was niet zomaar een vakantie, het was een reis die ik gewonnen had met een spelletje op de radio. Radio Donna van destijds, ik spreek over het jaar 1999. Het was de allereerste (en allerlaatste) keer dat ik deelnam aan een kwis op de radio en ik won toch wel niet zeker!

Een volledig verzorgde vliegreis voor twee personen, samen met 28 andere winnaars, naar het – toen – spiksplinternieuwe hotel Riu Palace Tenerife.

Zwembadpret met de dames van het gezelschap

We werden daar ongelooflijk gepamperd. We verbleven in luxe kamers in half pension en konden vrijblijvend en gratis aan allerlei excursies deelnemen: een eilandrondrit, een excursie met een catamaran en ook een tweedaagse naar La Gomera waar we in de bergen met open pick-ups offroad zijn gaan rijden. Een fantastische ervaring.

La Gomera

Er werd door de presentatoren van de radio die mee waren (Leen Demaré, Jan Bosman, Marc Pinte, Bert Geenen, Felice) ook dagelijks een radio-uitzending gemaakt. Niet altijd met evenveel succes (vanwege slechte satellietverbinding??) maar wel altijd even plezant. En op de laatste avond was er een optreden van Milk Inc., met Regi en Ann(eke) Vervoort toen nog.

Jan Bosman, Leen Demaré en manlief

Wat hebben we daar toen een fijne tijd beleefd!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

45 gedachten over “Herinneringen”

 1. OH, dat is toch iets speciaals he. Zo’n op en top verzorgde reis. Je hebt er vast leuke mensen leren kennen. En dat het gratis was is aardig meegenomen uiteraard. Mooie herinneringen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, we hebben daar leuke mensen leren kennen maar zoals het altijd gaat, na een tijd verwatert dat hé. Ik ken zelfs hun voornamen niet meer.

   Like

   1. Ja zo gaat het. Onze groep van Zuid-afrika was ook close, toch met 5 koppels. We besloten om aankomende september samen op reis te gaan. We zijn uiteindelijk maar met drie van de 5 koppels. Dat vergaat allemaal.

    Geliked door 1 persoon

 2. Dat zal wel een geweldige ervaring geweest zijn hé…. Je liefhebbende zat daar wel in heel goed gezelschap bij het zwemdok – LOL
  Jaren geleden, op het vakantiesalon, won ik ook een reis voor 2 personen incl. vlucht naar Rhodos. Eerst dacht ik nog dat het een grap was, toen ik mijn naam door de luidsprekers hoorde afroepen 🙂 Het was ook mijn eerste en enige keer dat ik iets won, maar het was meteen wel de moeite.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk, en extra heerlijk omdat het allemaal voor jullie geregeld én betaald werd. Nu vraag ik me in stilte af waar ik jou vind bij die vrolijke bende 😉.

  Geliked door 1 persoon

 4. En wanneer daar dan óók nog eens geen prijskaartje aan hangt is het dubbel genieten. Het zal dit keer natuurlijk anders worden maar ik hoop minstens net zo fijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Onze oudste won ooit een verzorgde wintersportreis door mee te doen met een of ander radiospelletje. Vond hij helemaal niet verkeerd.
  Wij vierden onze eerste gezinsvliegvakantie in het buurhotel (Riu Arecas) van deze Riu Palace.

  Geliked door 1 persoon

 6. Dat is leuk zo een reis te winnen. Pracht herinneringen en ook helaas al mensen die er niet meer zijn…
  Geniet van het gevoel en pak het mee naar je volgende reis.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: