Hier zit ik dan

Ja, hier zit ik dan. Heel alleen.

Ik heb vanmorgen manlief naar het ziekenhuis gebracht. Die ondergaat vandaag een kleine chirurgische ingreep.

Morgen in de loop van de namiddag mag ik hem weer ophalen.

Het zal raar zijn zo twee dagen niemand rondom mij. Hij is wel eens vaker weg maar dan komt hij ’s avonds wel weer terug naar huis.

Ach, ik amuseer me wel. Straks een dubbele beurt kine: lymfedrainage en een massage/oefeningen om mijn tennisarm wat meer mobiel te krijgen. Ik maak er een fietstochtje van.

Vooral voor hem wordt het een lange dag want hij is pas om 15 uur aan de beurt.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

43 gedachten over “Hier zit ik dan”

 1. Zo lang moeten wachten tot de ingreep vind ik heel vervelend. Duim dat alles goed verloopt. En morgen grote reünie.
  Ja ik woon al meer dan 10 jaar in mijn eentje. Er zijn leukere dingen.., 🤗🤗🤗

  Geliked door 1 persoon

 2. Oja, ik kan er in komen dat je hem ontzettend mist. Dan pas voel je des te meer wat je aan elkaar hebt. Hopelijk is je ventje er snel terug door, het blijft een ingreep, nietwaar. En dokters minimaliseren dat altijd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Normaal zou ik zeggen: geniet ervan! Want ik woon alleen en ik vind de rust van alleen wonen heerlijk. Maar je man in het ziekenhuis is natuurlijk niet de beste moment om te genieten. Dus: kop op, hij zal snel weerthuis zijn en het komt allemaal goed!

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh jawel hoor, ik geniet er ook wel van om alleen te zijn. Voor even dan toch.
   Het was trouwens maar een kleine ingreep. Ik heb hem net opgehaald.

   Like

 4. Ook dat nog, maar ik neem áán dat je hem ondertussen alweer opgehaald hebt en dat het goed gaat. Zolang je weet dat hij weer terugkomt is alleen zijn wel te doen , Dan is het alleen verheugen op de terugkomst. Al is het natuurlijk minder makkelijk als er zorgen over de gezondheid zijn.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: