Meest | Minst

Stokje gezien bij Anne, die het op haar beurt overgenomen had van Melody. Aangezien ik zo’n reeksjes altijd wel plezant vind, neem ik het stokje met graagte over. Gewoon een lijstje van alledaagse onderwerpen met elk 2 keuzes.

eerste kolom=waar ik blij van word
tweede kolom=waarvan ik de kriebels krijg

Ik heb er mij wat mee geamuseerd. 🙃

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

38 gedachten over “Meest | Minst”

  1. Er komt geen nieuw seizoen. 😭 Ze wilden eindigen in schoonheid en er geen soap van maken waarin na x aantal jaar doden weer levend worden enz.
   Wel heel jammer want ik vond het een steengoede serie.

   Geliked door 1 persoon

 1. Dank jij ook wel voor het oppakken en hier neerleggen en heel leuke wijze van invullen…. de tv-programma’s die jij noemt ken ik dan niet maar dat geeft natuurlijk niks . 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt er je werk van gemaakt Myriam. Je brengt me zelfs op ideeën. Dit kan ik gebruiken om de woordenschat te oefenen bij mijn anderstaligen. Ik maak zo’n tabelletje voor hen. Dank voor de inspiratie!

  Geliked door 1 persoon

  1. Maar liefst 20 soorten truffels! Die moet ik proberen te onthouden want we gaan vast nog wel eens die kant uit deze lente/zomer.

   Like

      1. Ga ik doen. Mijn nichtje heeft een appartement in Scheveningen waar we mogen logeren. Ik denk dat we dat aanbod maar eens gaan aannemen. Zij hebben trouwens lang in Rijswijk gewoond, werken allebei bij het European Patent Office.

       Like

 3. Bij Dertigers ben ik al heel vlug afgehaakt. Het taalgebruik, jawel, alweer. En het ongeloofwaardige scenario, het beeld dat geschetst wordt van jongeren,… Het Eiland daarentegen is een serie die ze morgen meteen weer mogen uitzenden (zo zie je maar dat smaken -gelukkig!- kunnen verschillen). Heel mooi uitgewerkt, dit stokje, maar dat zeiden mijn voorgangers ook al 🙂 !

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik herken toch veel hoor, in Dertigers. Altijd telefoon in de hand, de problemen en probleempjes, de struggles. Ja, ik vond het vrij realistisch.
   Het Eiland, dat is humor die ik niet begrijp en waar ze dan ook nog eens de lelijkste acteurs voor uitgezocht hebben.

   Geliked door 1 persoon

 4. Mmmm.. Italiaans, chocoladetruffel… zonnebloemen I love it! Maar strijken… pffff… gelukkig valt de strijk mee sinds corona, maar stofzuigen… bijna elke dag sinds we een steelstofzuiger hebben van Dyson, het is een plezier 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat laatste, dat geloof ik best. Het is het sleuren met zo’n groot ding achter je aan dat het zo vermoeiend maakt. Gelukkig heb ik een man die stofzuigen niet erg vindt. 😉

   Like

 5. Hey Myria, we hebben weer iets oer je bijgeleerd! Ik wil je nog een zeggen dat ik op reis je blogs heb gelezen. Ik downloadde ze om later te lezen. Maar we hadden alleen s morgens en s aonds internet op de kamer en dan moest het altijd heel snel gaan om eens met de kinderen te chatten en zo. Maar je zal dat wel begrijpen. Groetjes!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: