Volgend projectje

Met de make-over van (één muur van) onze master bedroom vond ik dat een muur in de keuken ook wel een upgrade kon gebruiken.

Nu zijn de keukenmuren in een neutrale (saaie) kleur geverfd. Toen we drie jaar geleden ons huis van boven naar beneden hebben laten schilderen, had ik het, na het doornemen van een dik boek vol kleurstalen, wel gehad en was voor mij alles goed.

Tot vorige week dus!

Tegen één van de muren in de keuken staat een limoengroene Smeg Bombino ijskast waar ik na al die jaren nog altijd zot van ben. Die verdient meer en beter dan een saaie muur om tegen te staan.

Toen ik het behang voor de slaapkamer bestelde, was ik al retro behang tegengekomen dat ons wel aanstond. Eens iets anders, dachten we.

Nu, als ik iets in mijne kop heb …
maandag besteld bij Decodump
woensdag 13u20 geleverd door PostNL …
woensdag 16u30 KLAAR!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

42 gedachten over “Volgend projectje”

 1. Meen je dat nu? Toegekomen en na 3 uur al volledig behangen?
  Het papier is zo vrolijk en fris, en die prachtige koelkast maakt het écht af. Genieten nu van de nieuwe keuken!!

  Geliked door 1 persoon

    1. Ik ben ook zo. Maar ook met andere dingen. Vroeger, als ik bv. nieuwe schoenen kocht, die moesten al direct van in de winkel aan. Geen geduld om te wachten tot ik thuis was. Dat is gelukkig niet meer zo (want ik koop nauwelijks nog schoenen 😆).

     Like

 2. Amai stikjaloers op uw frigo haha 😀 Leuk zo creatief zijn! Bij ons is ook alles in saai en zelfs spierwit geverfd, ik wilde niet nadenken over goeie kleurencombinaties. Misschien later :p

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha, precies mijn ruitenwasser. Als die binnen komt ontvangen vraagt hij iedere keer ‘verkoopt ge uw frigo nog niet’.

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: