Back to normal

Ik was er al vroeg uit vanmorgen (7u30!!!). Toen ik nog wat lag te soezen bedacht ik mij ineens dat de kerstspullen terug de kelder in moeten. Normaal wacht ik tot 6 januari (driekoningen) maar ik had er ineens genoeg van. Kerst is al lang voorbij, ik wacht op de lente!

Een eerste lentedag hebben we al gehad: op 1 januari was het 15 graden. En meteen is mijn eerste fietstocht van 2022 een feit. Het deed zo’n deugd om nog eens op de fiets te zitten. We hebben maar een klein toerke gedaan, eentje dat we wel meer doen, door De Uitlegger naar het militair vliegveld van Brasschaat, waar de taverne van de Aeroclub open was en we op het terras wat gedronken hebben, en dan via Gooreind terug naar huis.

Ondertussen is het kerstgerief opgeruimd en zit ik te kijken naar de ronddwarrelende blaadjes en de grijze lucht.

De lente zal niet voor vandaag zijn.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

38 gedachten over “Back to normal”

 1. Ik houd de lichtjes graag nog wat in huis tot het echte licht eraan komt.
  Ook wij deden een eerste fietstocht van een marathon, met lekkere lunch tussendoor, hoort bij ons. Ik moet wel zeggen dat ik die avond niet echt opgewarmd geraakte, hoewel ik het tijdens het fietsen niet koud had

  Geliked door 1 persoon

 2. Die boom laat ik meestal nog wat staan voor de lichtjes maar merk dat de lichtjes niet meer aangestoken worden. Zal dus tijd worden om weer te verdwijnen in de donkerte tot volgende Kerst. Jullie zijn al terug goed bezig! Misschien vandaag donderdag wordt het mooi?

  Geliked door 1 persoon

  1. Het ziet er inderdaad redelijk weer uit vandaag. Ik heb net een driekoningentaart gebakken want er komen een paar vrienden deze middag voor een nieuwjaarsdrink. Niet fietsen dus.

   Like

 3. Ik kijk hier ook gaten in de ruiten om de lente aan te zien komen. Ik hoop maar dat Koning Winter zich ook maar een beetje zwakjes voelt, want er zijn al veel heesters aan het “uitlopen”. Als het daar flink op vriest, zal er niet veel te genieten zijn in het voorjaar!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: