#tbt 2014

Zeven jaar geleden waren we op reis in Oman. Met een Toyota Landcruiser hebben we een groot deel van het land doorkruist.

Ik denk er nog heel vaak aan terug. Het was een van onze mooiste reizen.

Het hoogtepunt van deze reis was de woestijn, de grote Wahiba Sands Desert. We zijn er in onze jeep zelf naartoe gereden, 30 km door het mulle zand tot aan het tentenkamp. Hier een kort videootje.

Dit was zo’n mooie ervaring: de rit op zich, de zonsondergang van op de rug van een kameel, de overnachting in een bedouinentent en de volgende dag 140 km dwars door de woestijn, op en af de hoge duinen (wel met een bedouinengids aan het stuur van onze auto, eerlijkheidshalve).

Mijn droom was eindelijk uitgekomen.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

34 gedachten over “#tbt 2014”

 1. Ik heb er geen ervaring mee, maar het ziet er wel fantastisch uit.
  Een Toyota Landcruiser is overigens een prachtige machine; ooit reed ik er eentje.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het trekt mij niet zo om er zelf naartoe te gaan maar kan wel erg genieten van jouw verhalen . Ook andere reisblogs lees ik graag. Ook vind ik het leuk fimpjes van plekken te bekijken waar ik nooit zal komen en youtube heeft er veel als je begint te kijken

  Geliked door 1 persoon

    1. Neen, dat is al geleden van januari 2019. Of dat ooit terug komt? Het doet me momenteel niet zoveel. In Europa zijn er ook nog genoeg plaatsen waar we nog nooit geweest zijn.

     Like

  1. Daarom neem ik ook altijd heel veel foto’s en van onze grote reizen maar ik fotoboeken. Altijd fijn om te doorbladeren op druilerige dagen.

   Like

 3. Ooit ook een woestijncruise gemaakt in Marokko met een jeep (weet niet meer welk merk, doet er ook niet zo veel toe). Eigenhandig 3 volle dagen in die 4×4 gereden, als enige vrouw en meteen ook als enige die niet lek reed of enig andere soort panne had. Een unieke belevenis, inclusief overnachting in een bedoeinentent (waar de campingkat op Manlief’s voeten kwam slapen). De zonsopgang de volgende ochtend was adembenemend. Het enige wat tegenviel was het gezelschap. Maar tegen dat we aan die tent kwamen, waren we de helft kwijt: die hadden één van de gidsen betaald om hen naar de hoerencôté van de dichtstbijzijnde stad te voeren …

  Geliked door 1 persoon

  1. Ook ik kan na zeven jaar dat gevoel nog helemaal terughalen. De sterrenhemel (met volle maan), de zonsopgang, de immense weidsheid, de wandelende duinen, de maaltijd bij de bedouinen, het slapen in de (luxe) bedouinentent met buitendouche en toilet, …
   Ik wil het graag nog een keer overdoen.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: