Photo challenge #kleuren

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: kleuren.

Ik hou mij in en post deze keer maar één foto, vanwege de symboliek.

De Voetgangerstunnel (aka Sint-Annatunnel) in Antwerpen getooid met de regenboogkleuren tijdens een campagne tegen homofobie in 2018. Het kleurenschema veranderde voordurend.

Ook het MAS en het Centraal Station kregen de regenboogkleuren, maar de Voetgangerstunnel sprong er voor mij uit omdat ze van een lelijk ‘gebouw’ toch iets moois hebben kunnen maken.


Foto © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

28 gedachten over “Photo challenge #kleuren”

   1. Die regenbogen zijn voor de goedwillenden niet nodig( en zijn ze eigenlijk beledigend) en voor de kwaadwillenden werken ze als een rode lap op stier.

    Like

 1. Waow, heel mooie foto! Voor mij blijven zo’n dingen, als tunnels met wisselende kleuren, moeilijk om door te lopen, dan krijg ik terug last van mijn evenwicht. Raar, maar waar.

  Geliked door 1 persoon

 2. Een beeld dat sterk tot de verbeelding spreekt. Jammer dat ik vorige maand met het WK tijdrijden in Brugge onze stadspoorten niet heb kunnen fotograferen – daar werden regenboogkleuren op geprojecteerd, fantastisch mooi om te zien.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk! Zo had ik hem nog nooit gezien. Ik ken die pijp natuurlijk als mijn broekzak, maar altijd in de vaalgele tegeltjesuitvoering. Mooi!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: