36 gedachten over “Friday Photo”

  1. Dat is althans de bedoeling, en ik hoop dat het me lukt. Op dagen dat ik veel last heb wil ik niet liever zijn dan thuis, in mijn eigen zetel en mijn eigen bed.

   Geliked door 1 persoon

 1. Een heel fijne vakantie, helemaal verdiend natuurlijk. Het zal misschien niet eens altijd makkelijk zijn begrijp ik maar aan jou zal het niet liggen. En zo nodig kun je toch altijd eerder terug, je zit er gelukkig niet voor straf.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je Riet. Ja, we kunnen altijd eerder terug als het niet gaat. Maar ik ga mijn uiterste best doen om het wel te laten lukken. Mijn man heeft ook wel vakantie verdiend.

   Like

   1. Niet overdrijven hoor, hij is ook niet gebaat bij een vrouw die niet goed in haar vel zit als het echt niet lukt.Ik kan me voorstellen dat je niet makkelijk tot rust kan komen zolang er nog van alles moet gebeuren, lijkt me ook redelijk normaal. Maar ik hoop natuurlijk dat je wél volledig tot rust komt en een prachtige vakantie hebt.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: