1000 vragen aan jezelf #45


881. Wat zou je doen als je al je geld zou verliezen?
Daar wil ik liever niet aan denken.

882. Wat zijn je favoriete crafting materialen?
Ik craft niet.

883. Welk programma mag direct terug op tv?
Topdokters, Vlaamse series zoals Eigen Kweek (er komt een spin-off met Maaike Cafmeyer, ik kan niet wachten!!), Het Huis, De Columbus, en natuurlijk een nieuw seizoen van Thuis! 😉

884. Spreid je graag je kansen?
Ik snap de vraag niet. Joker.

885. Heb je vaak fantasiegesprekken in je hoofd?
Ja, ik ben wel zo iemand die gesprekken ‘op voorhand’ voert. Wat dan in realiteit meestal anders uitdraait omdat je gesprekspartner niet antwoordt wat jij in gedachten had.

886. Kun jij tot het graf een geheim bewaren?
Als mij dat gevraagd wordt en ik daarmee niemand schade berokken, is dat geen enkel probleem.

887. Wie is je favoriete cabaretier?
Javier Guzman is soms wel goed.
In ieder geval niet Alex Agnew. Die heb ik ooit eens live gezien in het Sportpaleis en als ik toen had gedurfd, dan was ik weggelopen. Maar we waren daar op uitnodiging.

888. Welke bloemen geef je graag cadeau?
Dat hangt helemaal van het seizoen af. In de lente zijn dat tulpen, in de zomer pioenen, of zonnebloemen. In ieder geval veel bloemen en weinig groen.

889. Wat houdt je ‘s nachts wakker?
Niks bijzonders. Ik lig niet te malen of zo. Ik ben gewoon een slechte slaper.

890. Wat doe je het liefst op een regenachtige zondagmiddag?
Beetje lummelen, internetten, wat lezen. Daarvoor hoeft het trouwens niet persé zondagmiddag te zijn. Kan elke dag zijn.

891. Zeg je liever goedemorgen of welterusten?
Hangt van mijn stemming af. Als ik geen zin heb om de dag te beginnen, dan zeg ik niet graag goedemorgen.

892. Lees je graag voor?
Neen. Ik heb het nooit graag gedaan en nog steeds niet.

893. Hoe zou je het aanpakken als je je leven over mocht doen?
Geen idee. Waarschijnlijk hetzelfde als hoe ik het nu gedaan heb.

894. Heb je ooit een IQ-Test gedaan?
Niet dat ik weet.

895. Kun je stijldansen?
Neen. Ik heb vroeger wel dansles gehad, samen met mijn toenmalig lief, nu echtgenoot. Dat was mode toen om voor je huwelijk enkele danslessen te nemen om tenminste fatsoenlijk de openingsdans te kunnen dansen (wat dan uiteindelijk gewoon een slow was om op één tegel te ‘dansen’).

896. Aan welke kant van het bed lig je het liefst?
Ik lig altijd en overal aan de linkerkant, links van mijn man dus.

897. Welke muziek vind je stiekem erg leuk?
Stiekem? Waarom stiekem? Ik vind het niet erg om toe te geven dat ik graag de levensliederen van André Hazes (sr.) meekweel.

898. Heb je weleens een wereldwonder gezien?
Yep. Enkele van de 7 Wonders of the Ancient World (Efeze, Rhodos), enkele van de New 7 Wonders of the World (Petra, Colosseum), eentje van de 7 Wonders of Nature (Tafelberg) en twee van de alternatieve lijst (Chunnel, Deltawerken).
Als hier de Werelderfgoedlijst van UNESCO ook meegeteld wordt, ja, dan heb ik al wel wat wereldwonderen gezien.

899. Heb je graag gelijk?
Ik vrees van wel. Ik heb gewoon ook altijd gelijk!

900. Heb je weleens een speech gehouden?
Niet echt een speech. Tijdens het feest voor onze 65ste verjaardag heb ik wel de gasten verwelkomd, maar ik meen dat die vraag al eerder voorbij gekomen is.

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

35 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #45”

  1. Ik hoorde hem op Stubru zich ooit eens een nummer van Tool toe-eigenen en heb sedertdien een zeer stevige hekel aan de mens. (comedy venten moeten sowieso bij mij weinig doen om op mijn zenuwen te werken)

   Geliked door 1 persoon

 1. Van 889 heb ik wel geregeld last, meer nog, soms vind ik zelfs de oplossing. Geen wonder dus dat slapen een probleem blijft.
  De Columbus is echt niet mijn ding, veel te traag en te weinig diepgaand. De programma’s met Arnout Hauben vind ik dan weer wel fantastisch. Net zoals topdokters, zolang ik geen operatie op het beeld krijg, dan zwijmel ik langzaam weg😉

  Like

  1. Arnout Hauben is dan weer minder mijn ding. Zijn programma’s zou ik nog kunnen smaken maar dan met een andere presentator. Ik vind die nogal vervuld van zichzelf.

   Geliked door 2 people

 2. 895. Leuke vraag, natuurlijk vond ik stijldansen geweldig, het heeft me “aan de mand gebracht” en ik lag ruim 59 aan zijn rechterkant. Daar had ik ook geen IQ test voor nodig 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. 899 is heel duidelijk :).
  Danslessen hebben we ook gevolgd voor ons huwelijksfeest. Tien lessen betaald, na twee er de bruin aan gegeven wegens constante meningsverschillen. Dan ook maar die slow gedanst…

  Geliked door 1 persoon

  1. Die danslessen, dat was echt mode in die tijd denk ik. Ik herinner er me weinig van. Ik weet alleen dat mijn man, ondanks de lessen, toch geen maat kon houden.

   Like

 4. Leuke antwoorden weer. Ik kan niet stijldansen, nooit geleerd. Wel wat salsalessen gehad en dat vond ik erg leuk. ’s Nachts lig ik gelukkig niet wakker. Ik lees graag een boek op een regenachtige zondagmiddag, maar vind het ook erg rustgevend om mijn kledingkast netjes te maken. Speechen vind ik geweldig, ben ik ook erg goed in (is mij verteld) want ik maak altijd leuke grappen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ben ook zo zot van Vlaamse series! Het leuke eraan is dat ik veel West-vlaamse acteurs ook persoonlijk ken. Voor de rest geniet ik zo hard van de vragenlijstjes en moet ik soms heel erg lachen, omdat ik op bepaalde zaken al weet hoe je gaat reageren. Leuk!

  Geliked door 1 persoon

 6. Die gesprekken in mijn hoofd voer ik ook, maar ik zou juist door die gesprekken ’s nachts wakker liggen. Dat vind ik wel vervelend en zoals je zegt: het werkelijke gesprek loopt meestal toch anders.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thuis staat hier ook geprogrammeerd… mijn guilty pleasure 🙂
  Ik ben opgegroeid met de platen van Andre Hazes… zalige muziek! Iedere keer er een plaat werd afgespeeld kon ik meezingen want de teksten stonden op de achterzijde van de kaft… leuke momenten 🙂

  Geliked door 1 persoon

 8. 884 klinkt voor mij of je wel of niet berekenend bent. Kan zowel negatief ols positief zijn denk ik.
  Als Nederlandse geboren in 1950 heb ik vooral fan van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot en kan alles meezingen.

  Geliked door 1 persoon

 9. 885: idem, al heb ik vaak meerdere “scripts” voorhanden.
  896: idem (alweer!). Ik heb ooit een paar weken aan de rechterkant geslapen wegens een gips en dat kwam niet goed. Ik was van plaats gewisseld omdat ik vreesde Manlief te raken met mijn plaasteren arm, maar net dàt resulteerde in een keiharde knal op zijn hoofd omdat ik me met teveel schwung omdraaide …

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: