Photo challenge #bloemen

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: bloemen.

“I’d rather have flowers on my table than diamonds on my neck”. Dat is eentje die echt wel op mij van toepassing is. Het zal je dan ook niet verwonderen dat ik honderden bloemenfoto’s in mijn fotobestanden heb zitten. En dat zijn heel vaak macro’s.
Ik heb me weer eens goed laten gaan. Alle foto’s zijn aanklikbaar.


Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

33 gedachten over “Photo challenge #bloemen”

 1. Onmogelijk om daar een keuze uit te maken! Ik ga direct een boeket in huis zetten, want mijn vazen staan er – heel ongebruikelijk – doelloos bij. Ook ik zou mijn laatste cent eerder aan bloemen uitgeven dan aan een boterham.

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn vazen zijn allemaal opgebruikt. Ik had nogal wat bloemen gekregen voor mijn verjaardag vorige week en van achter in de tuin heb ik er ook veel afgeknipt want daar hebben we niks aan als we binnen zitten.

   Like

   1. Ik heb nogal wat staan in de tuin, maar momenteel niet veel variatie. Bovendien heb ik graag dat de rudbeckia’s blijven staan en zaad aanmaken voor de vogels in de winter.

    Geliked door 1 persoon

 2. Toen ik het thema zag verschijnen, dacht ik meteen aan jou Myriam, een echte bloemenliefhebber hé. Ik vind dit een heel tof thema en je hebt er een prachtige collage van gemaakt. Voor mij springen de eerste- en de tiende foto eruit.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: