Photo challenge #fiets

Satur9 had weer een tof idee: een photo challenge. Dertig weken lang elke week een foto met een bepaald thema.

Het thema van deze week: fiets.

Met een fanatiek fietsende wederhelft – hij heeft al meer dan 7000 km op zijn teller dit jaar – is er soms niet te ontkomen aan een foto van een fiets. En vooral van een geleverde prestatie, zoals hier de beklimming van de Mont Ventoux en De (Groene) Gordel die hij vele jaren gereden heeft.

De verzameling fietsen is trouwens een foto die hijzelf heeft genomen tijdens de Amstel Gold Race toertocht die hij ook verschillende keren gereden heeft. Drooling over zoveel schoons …

En verder wat gekkigheidjes die we hier en daar tegen kwamen.

Alle foto’s © MyriamC

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

26 gedachten over “Photo challenge #fiets”

 1. Dikke pluim voor je man én zijn onuitputtelijke fiets-energie.

  De foto met de hond die vanuit de fietsbak geboeid het uitstalraam inkijkt is heerlijk. Duidelijk op zoek naar nieuwe schoenen.

  En die fiets voor 4 zag je gegarandeerd in Nederland? Daar zagen wij ook al veel speciale gevallen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Hij heeft wel meer cols in de Alpen en de Pyreneeën gedaan. Als hij dan naar beneden komt, kan ik hem met de auto niet bijhouden.

   Like

 2. Hoedje af voor jouw wederhelft hoor…. ik hou het bij recreatief fietsen en ik hou niet echt mijn km-standen bij 🙂

  Like

  1. Oh, ik wel hoor. Het stimuleert met om nog meer de fiets te nemen.
   Mijn man draait er trouwens zijn hand niet voor om om over en weer eens naar Zierikzee te rijden met de koersfiets. 160 km H/T.

   Like

 3. Sportieve vent heb jij! Er is aan mij geen groot fietser verloren gegaan. Meer zelfs: het is ruim vijfendertig jaar geleden dat ik nog op de fiets zat.
  Die laatste foto is de max!

  Like

  1. En fietsen in alle soorten hé. Een koersfiets voor op de weg, een koersfiets voor op de rollen, een mountainbike voor in het bos, een stadsfiets als hij met mij onderweg is.
   Die laatste: ik spring er niet op!

   Geliked door 1 persoon

 4. Een hele mooie verzameling fietsen. De vierde foto geniet m’n voorkeur, door de fel mooie kleuren die erin voorkomen en door het mini exemplaar, schattig!

  Geliked door 1 persoon

  1. Waar hij fietst, bedoel ik, niet die waar hij zijn fiets in de lucht steekt (hoewel dat ook een prestatie van jewelste was, ik begin er zelfs niet aan)

   Like

 5. Fietsen … Een haat/liefde verhouding voor mij. Als ik er niet op rij, kan ik er inderdaad wel eens een paar plaatjes van maken …

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: