Fotoverslag

Fotoverslagje van onze mooie fietstocht van gisteren tussen de Westerschelde en de Oosterschelde, van Hansweert over Kruiningen, Yerseke, Wemeldinge, Kapelle en Biezelinge.

Het was een heerlijke fietstocht (54 km), voor 90% verkeersvrij op dijken langs de Schelde, en op rustige landwegen langs zonnebloemvelden en kleine strandjes. Ik weet wel waarom wij zo graag in Nederland fietsen!

’s Middags genoten van een super lekkere lunch bij Oesterput 14, met zicht op de oesterputten en de Oosterschelde. Maar vooral heel lekker gegeten. Dat hoort erbij!

En omdat we nooit genoeg kunnen krijgen van de zee zijn we na de fietstocht afgezakt naar ‘ons’ Zoutelande voor een wandeling over de dijk en een hapje en een drankje in een strandtent terwijl we genoten van de gulle zonnestralen.

Wat een heerlijke dag!

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

30 gedachten over “Fotoverslag”

 1. Heeijk genieten daar. Foto’s om na te genieten. Wij gingen ook al daar eten.
  Die laatste foto is schitterend.
  Wij logeren nu ook in Nederland. Fiets bij de hand uiteraard.

  Like

 2. Nederland is het fietsland bij uitstek. Zoals je schrijft: verkeersarme dijken van waaruit je over een schier grenzeloze vlakte kan kijken. Met al die verschillende teelten is het een prachtig lappendeken. Ik had nooit gedacht dat ik in mijn oude dagen nog zo enthousiast zou gaan fietsen. Ik haal nog lang niet jullie aantal km, maar ik geniet van wat ik aankan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Had je mij tien jaar geleden gezegd dat ik ooit nog eens zo vaak zou fietsen, ik had eens op mijn hoofd gewezen. Ondertussen ben ik goed op weg naar verslaving. Gelukkig is het een gezonde verslaving.

   Like

 3. Ik snap niet dat mensen naar het buitenland moeten om te fietsen, Nederland is zo goed voor de fietsers. En jullie mooie route is het bewijs ervan. Was is het daar mooi

  Geliked door 1 persoon

 4. Nederland is bij uitstek een fietsland, er is veel aandacht voor fietspaden. En dan is richting Zeeland ook best nog wel rustig vergeleken bij de rest van Nederland. Dus ik begrijp wel dat je er blij van wordt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mooie fotoreportage. En voor mosselen mag je mij altijd wakker maken!
  Vijfendertig jaar geleden reed ik voor het laatst op de fiets. Ik weet niet of ik het überhaupt nog zou kunnen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: